Travis Kelce joutui kiusalliseen tilanteeseen prinssi Williamin kanssa

Taylor Swift juhli poikaystävänsä Travis Kelcen suoritusta NFL:n konferenssiliigan finaalissa 0:31
Taylor Swift juhli poikaystävänsä Travis Kelcen suoritusta NFL:n konferenssiliigan finaalissa!

Urheilija Travis Kelce ja hänen tyttöystävänsä artisti Taylor Swift tapasivat prinssi Williamin ja tämän kaksi lasta prinsessa Charlotten ja prinssi Georgen Lontoossa 22. kesäkuuta. 

Artisti Taylor Swiftin poikaystävä, amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Travis Kelce on paljastanut, millainen tapaaminen hänellä oli prinssi Williaminja tämän lasten prinsessa Charlotten, 9, ja prinssi Georgen, 10, kanssa. 

Travis ja Taylor ottivat kuninkaallisen kolmikon kanssa selfien 22. kesäkuuta Webleyn stadionin takahuoneessa. Taylor oli tuolloin Lontoossa keikalla, ja William oli siellä juhlimassa 42-vuotissyntymäpäiväänsä lastensa kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Travis ja hänen isoveljensä Jason Kelce puhuivat 26. kesäkuuta tapaamisesta New Heights -podcastinsa uusimmassa jaksossa.

Travisin mukaan William oli ”tosi cool”, mutta mies ei oikein tiennyt, miten puhutella kuninkaallisia.

– En ollut varma, pitäisikö minun kumartaa heille, polvistua vai olla vain amerikkalainen idiootti ja kätellä heitä. Tapasimme kuninkaallisia, kaverit. Show'ssa oli kuninkaallisia. Pääsin paikalle aikaisin ja sain tavata prinssi Williamin. Mitäs sanotte? Teidän kuninkaallinen korkeutenne, Travis kertoi podcastissa. 

Travis kertoi, että häntä oli kuitenkin ohjeistettu ennen tapaamista. 

– Koska emme olleet tyylikkäässä, virallisessa kuninkaallisessa tilaisuudessa, meidän ei tarvinnut kumartaa. Jos kyseessä olisi ollut virallinen kuninkaallisten tapaaminen, niin se olisi ollut sitä, Travis selvensi. 

Myös Travisin veli Jason tapasi kuninkaalliset. 

– He olivat ihania ihmisiä, ja siitä tässä on kyse. He ovat osa monarkiaa, ja olettaisin, että on vaikeaa olla maanläheinen ihminen. Mutta he tulivat täysin sellaisiksi, Jason kertoi. 

Netissä julkaistulta videolta selviää, miten William tanssi tuhansien fanien joukossa, kun Taylor lauloi Shake It Off -hittiään.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat