Transnainen tuhlasi omaisuuden kauneusleikkauksiin, ei vieläkään "täydellinen" – vaimo tukee yhä

Italialiainen Fulvia Pellegrino on tuhlannut omaisuuden kauneusleikkauksiin – eikä leikkauksille tule loppua, ennen kuin hän näyttää omasta mielestään täydelliseltä. Fulvian vaimo seisoo edelleen muodonmuutoksen läpikäyneen puolisonsa rinnalla.

Italialainen Fulvia Pellegrino – aiemmalta nimeltään Fulvio – oli noin 15-vuotias, kun hän tajusi olevansa transsukupuolinen. Hän ei kuitenkaan uskaltanut kertoa asiasta kenellekään – eikä missään nimessä omalle perheelleen.

Transsukupuolinen henkilö kokee olevansa biologista sukupuoltaan vastakkaista sukupuolta ja haluaa korjata kehonsa kirurgisesti ja/tai hormonaalisesti vastaamaan kokemaansa sukupuoli-identiteettiä.

Transnainen on transsukupuolinen nainen, joka on syntyjään keholtaan ja sukuelimiltään mies, mutta kokee itsensä naisidentiteettiseksi.

– Kasvoin hyvin kapeakatseisessa ja uskonnollisessa perheessä. Hänellä (perheenisällä) oli kolme poikaa ja hän halusi ainoastaan kolme poikaa, Fulvia kertoo.

Niinpä hän piti tuntemuksensa omana tietonaan.

32 vuotta sitten Fulvia tapasi Marisan, jonka kanssa hän myös avioitui. Salaa vaimoltaan ja muilta Fulvia kävi homobaareissa ja ristiinpukeutui autotallinsa suojissa.

– Tunsin olevani vankina omassa kehossani. Piilouduin autotalliin ja laitoin meikkiä sekä pukeuduin naiseksi. En näyttänyt kenellekään tätä puolta, sillä häpesin sitä.

Hän häpesi niin paljon, että hän esiintyi arjessa hyvin maskuliinisena: hän kävi ampumassa, joi olutta ja omisti kalliita autoja. Kaikki oli show'ta.

– On hyvin vaikeaa kasvaa kehossa, joka ei ole sinun, Fulvia kuvaa.

Kuusitoista vuotta sitten, vuonna 2000, Fulvia uskalsi vihdoin tunnustaa vaimolleen tilanteen laidan ja ilmoitti haluavansa tehdä suuren muutoksen omalle keholleen. Vaimo järkyttyi syvästi, mutta lopulta hyväksyi aviomiehensä päätöksen. Tällä hetkellä he ovat edelleen aviopuolisoita, mutta elävät yhdessä kuin siskokset.

Koska Fulvian muutos tapahtui hitaasti, Marisa ehti oppia ymmärtämään, mistä oli kyse ja mitä Fulvia kävi läpi.

Lähes 80 000 euroa kauneusleikkauksiin

Muutos alkoi hormonihoidoilla ja terapialla, lopulta kauneusleikkauksilla. Kuten Fulvia arvasi, perheenisä ja äiti eivät hyväksyneet tätä, eivätkä myöskään Fulvian ystävät ja läheiset. Ainoastaan Fulvian vaimo sekä veljet osoittivat tukensa hänelle.

Vuonna 2004 Fulvialle tehtiin rintaimplantti- ja nenäleikkaus sekä kasvojenkohotus. Sitä seurasi takapuolen ja huulten kohotus, rasvaimut. Fulvian piti myydä kalliit autot ja talonsa Ranskassa maksaakseen leikkauksista kertyneet laskut.

56-vuotias Pellegrino on käyttänyt leikkauksiin tähän mennessä lähes 80 000 euroa. Hänelle on tehty yli 150 poskipäiden kohotusta ja neljä rintaimplanttileikkausta.

Lopputulos näyttää nyt tältä:

Fulvian erikoinen ulkonäkö on herättänyt Peveragnon asukkaissa vahvoja mielipiteitä.

– Olen tällä hetkellä "Peveragnon pelle". He osoittelevat minua, he puhuvat minusta, he ovat keksineet tarinoita minusta, että olisin prostituoitu, Fulvia kertoo.

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta Fulvia haluaa jatkaa kauneusleikkauksia.

– Haluaisin näyttää Allanah Starrilta, transsukupuoliselta pornotähdeltä.

– En ole tyytyväinen kasvoihini tai muihin osiin vartalossani. En lopeta tähän, haluan jatkaa, koska tämä ei ole täydellinen. Jos saavutan täydellisyyden, ehkä silloin lopetan.

Lähde: Mirror.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja