Mainos

Kuva: Traktori lähti kuskin käsistä ja suistui puroon – kolme ihmistä sairaalaan

Poliisi tutkii traktorionnettomuutta Alajärvellä, jossa Tammentiellä hytitön vanha traktori suistui puroon tänään iltapäivällä.

Poliisin mukaan tamperelainen mies kuljetti hytitöntä Nuffield-merkkistä traktoria Tammentiellä kohti Korpelantietä. Traktorin perään oli kytketty niin sanottu sontatalikko, jonka päällä oli kuormalava ja tämän päällä istumassa matkustajina pariskunta.

Loivassa alamäessä kuljettaja menetti traktorinsa hallinnan ja traktori suistui kulkusuunnassaan oikealle Keltipuroon kylki edellä. Tapahtumapaikalla tie oli jäinen ja luminen.

Talikon päällä matkustajana istunut mies ehti hypätä pois kyydistä ennen puroon suistumista, mutta nainen jäi jalastaan talikkoon kiinni.

Traktorin kuljettaja jäi renkaan alle puristuksiin osittain veden alle.

Läheisestä talosta saadulla traktorilla saatiin puronpohjalla kyljellään olevaa traktoria siirrettyä sen verran, että kuljettaja saatiin renkaan alta pois ennen pelastusyksiköiden saapumista.

Traktorin kuljettaja ja jalastaan kiinni jäänyt nainen saivat vammoja ainakin lantiooonsa, kyydistä hypännyt mieshenkilö valitteli selkäänsä.

Kaikki kolme toimitettiin sairaalahoitoon.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.