Kaksi henkilöautoa ja traktori kolaroivat rajusti Ähtärissä: Auto poikittain tiellä, traktori ojassa

Virtaintiellä tapahtuneessa kolarissa oli osallisena neljä ihmistä.

MTV Uutisten tavoittaman päivystävän palomestari Marko Riikosen mukaan vakava tapahtumasarja sai alkunsa, kun henkilöauto lähti ohittamaan traktoria.

– Auton kuljettaja on huomannut, että ei pääse ohi ja nopeutta on mahdollisesti ollut paljon. Auto törmäsi traktorin perälevyyn ohituksen epäonnistuessa, Riikonen kertoo.

Törmäyksen voimasta henkilöauto kääntyi poikittain tielle, jolloin vastaan tullut toinen henkilöauto törmäsi sen kylkeen kuljettajan oven kohdalle.

– Nokka on tullut siihen täysin. Poikittain olleen auton kuljettaja loukkaantui pahiten.

Samaan aikaan traktori kieri monta kertaa katon kautta ympäri ojan pohjalle ja laskeutui lopulta pyöriensä päälle.

Kolme henkilöä toimitettiin jatkohoitoon sairaalaan

Tielle poikittain päätyneessä autossa ei ollut muita matkustajia kuljettajan lisäksi. Siihen törmänneessä henkilöautossa oli pariskunta.

Riikosen mukaan kaikki kolme olivat tapahtumapaikalla tajuissaan ja heidät toimitettiin jatkohoitoon sairaalaan vakavien vammojen vuoksi.

Traktorin kuljettaja tarkastettiin paikan päällä ja hän ei tarvinnut jatkohoitoa.

– Tilanteessa olisi voinut käydä mitä vaan, hänellä on ollut tuuria. Kuljettaja kertoi puristaneensa rattia kovaa, kun tajusi että se on nyt menoa, Riikonen kertoo.

Paikalla ovat tällä hetkellä käynnissä raivaustyöt. Riikosen mukaan hinausauto siirtelee ajoneuvoja pois ja tie saadaan avattua liikenteelle pian.

Lue myös:

    Uusimmat