Tracy Morgan vastaa kauppaketjun syytökseen

Auto-onnettomuudessa loukkaantunut näyttelijä Tracy Morgan on vastannut Walmart-kauppaketjun väitteeseen onnettomuuden syistä.

Amerikkalaiskoomikko Tracy Morgan loukkaantui vakavasti kesäkuisessa auto-onnettomuudessa, kun Walmartin rekka törmäsi Morgania ja tämän ystäviä kuljettaneeseen limusiiniin.

Maanantaina Walmart esitti oikeudessa syytöksen, jonka mukaan näyttelijän saamat vammat olisivat miehen omaa syytä ja johtuisivat turvavyön käyttämättömyydestä. Kauppaketjun mukaan Morganin kärsimät nenän, kylkiluiden ja reisiluun murtumat johtuivat pitkälti siitä, ettei miehellä ollut onnettomuushetkellä turvavyötä. 

Nyt onnettomuudesta kuntoutuslaitoksessa toipuva näyttelijä on kommentoinut kauppaketjun väitettä.

– Kuultuani mitä Walmart sanoi oikeudessa, tunsin että minun täytyi puhua suuni puhtaaksi. En voi uskoa, että Walmart syyttää minua onnettomuudesta, jonka he aiheuttivat. Minä ja ystäväni emme tehneet mitään väärää, Tracy kommentoi.

Tracy ja tämän seurana limusiinissa olleet ystävät nostivat kauppaketjua vastaan syytteen heinäkuussa. Näyttelijä ystävineen sanoi, että heihin törmännyttä rekkaa ajanut kuski oli onnettomuushetkellä ollut hereillä 24 tuntia ja nukahtanut rattiin aiheuttaen näin onnettomuuden. 

James McNair menehtyi onnettomuuden seurauksena.

Morgan tunnetaan erityisesti sarjoista Saturday Night Live ja 30 Rock.




Lue myös:

    Uusimmat