TPS-tähdeltä hattutemppu ja massiiviset tehot! Lukon rakettikiituri sammutti HIFK:n valot

Keskiviikon liigakierroksella nähtiin hurjia tehoja ja ikäviä tapaturmia.

Kierroksen ykkösnimi oli TPS:n tähti Lauri Pajuniemi, joka jatkoi hurjaa maali-ilottelua.

Pajuniemi, 20, nakutti väkevät tehot, kun TPS kaatoi Jukurit lukemin 5-4. Pajuniemi iski hattutempun, yhteissaldon oltua 3+1.

Pajuniemi on iskenyt tällä kaudella jo 18 osumaa. Hän on tällä hetkellä Liigan maalipörssissä toisena heti JYPin Julius Nättisen (22) takana.

Tammmela kertaa kaksi, kiiturilta loppusivallus

Helsingissä IFK oli kahteen eri otteeseen karkumatkalla ottelussa Lukkoa vastaan. Pekka Virran joukot eivät kuitenkaan luovuttaneet missään vaiheessa. Lukko käänsi asetelmat toisen erätauon läheisyydessä.

Toisen erän viimeisellä minuutilla Jonne Tammela iski lukemiksi 2-2. Sama mies oli asialla kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla.

IFK:n selkäranka katkesi lopullisesti, kun Lukon tähtihyökkääjä Justin Danforth karkasi läpiajoon. Kanadalaishyökkääjä oli aivan liian nopea tapaus IFK:n puolustukselle. Loppuun napakka rannelaukaus ja peli lukemiin 2-4.

Videolla Danforthin osuma:

Loppuhetkillä Lukas Klok iski vielä päätöslukemat tyhjiin. Lukolle 5-2-voitto.

Ikävä pääosuma

Illan harmittavin tapaus nähtiin Hämeenlinnassa, kun kotijoukkue HPK:n hyökkääjä Tommi Tikka ajautui päin Vaasan Sportin maalivahtia Niko Hovista.

Hovinen sai tilanteessa osumansa päähänsä. Hänet jouduttiin kantamaan paareilla pois jäältä.

Itse ottelussa ratkaisu syntyi jatkoajalla. HPK:n sankarina toimi viikonloppuna Leijonien mukana viilettänyt Valtteri Puustinen, joka naulasi 3-2-osuman.