TPS pamautti arvoituksellisen pelaajauutisen – yksityiskohta paljasti, että kyse on Leijonista tutusta pelaajasta

Jääkiekon SM-liigan TPS julkisti sosiaalisessa mediassa mystisen postauksen, jossa toivotettiin "Kissa" tervetulleeksi kotiin ja kerrottiin sopimuksen kattavan vuodet 2021–23. Yksityiskohta Instagramissa paljasti, kenestä on kyse.

– Tervetuloa kotiin, Kissa! TPS:n videossa lukee.

Pelaaja jäi Twitter-kommenttien perusteella monelle mysteeriksi. Hän vilahtaa lopuksi mustavalkoisella videolla sanomassa "mun koti, mun seura", mutta selkeää kuvaa pelaajan henkilöllisyydestä moni ei tästäkään saa.

TPS:n vastaavaan Instagram-julkaisuun on kuitenkin merkitty Elmeri Eronen, ja kasvot täsmäävät. Erosen TPS-sopimus selvisi myös turkulaisseuran tuoreesta Youtube-videosta sitä katselleille.

Eronen, 26, on pelannut edelliset kaksi kautta HPK:ssa. Puolustaja oli edustanut HPK-siirtoonsa saakka juniorista lähtien TPS:ää.

Erosella on kaikkiaan tilillään 354 SM-liigan runkosarjaottelua tehopistein 28+98=126. Liigan pudotuspeleissä Erosella on 29 ottelusta 1+6=7 pinnaa. 

Eronen on pelannut kahdella tuoreella kaudella Euro Hockey Tour -otteluita Leijonissa.

TPS tiedotti selkeämmin, että seuraan siirtyy edelliset kaksi kautta Lukossa pelannut 23-vuotias hyökkääjä Jonne Tammela. Hänen sopimuksensa sisältää myös vuodet 2021–23.

Tammela voitti Raumalla kuluneella kaudella Suomen mestaruuden, kun Lukko päihitti finaaleissa juuri TPS:n.

Lisäksi TPS:ssä kuluneen kauden pelannut venäläismaalivahti Andrei Karejev, 26, on solminut TPS:n kanssa tulevan sesongin kattavan jatkosopimuksen.

Lue myös:

    Uusimmat