TPS:n kausi päättyi rajuun pettymykseen – "Tulosta ei vaan syntynyt"

HPK pelaa tänä vuonna jääkiekkoliigan välierissä. HPK kukisti perjantaina Turun Palloseuran 3–2 ja otti puolivälieräsarjassa neljännen voittonsa.

Ratkaisumaalin vierasjoukkueelle ampui Otto Paajanen, kun ensimmäistä jatkoerää oli pelattu vajaat kymmenen minuuttia. Näin HPK meni jatkoon voitoin 4–1.

–  Ansaittu voitto kovassa sarjassa. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin, sillä meillä on pukukopissa iso joukko loistavia joukkuepelaajia, tiivisti HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen.

Ottelu alkoi kiihkeissä tunnelmissa. Runsaan viiden minuutin pelin jälkeen TPS:n Ilkka Heikkinen poistettiin kentältä rajun päähän kohdistuneen taklauksen takia. Heikkinen tyrmäsi HPK:n Filip Krivosikin TPS:n maalin läheisyydessä.

Erän lopulla HPK:n Arto Laatikainen ryntäsi jäähyaitiosta vauhdilla kohti TPS:n Lauri Pajuniemeä, ja seurauksena oli suora ulosajo.

Ilari Filppula vei kotijoukkueen johtoon ottelun toisella peliminuutilla, mutta Janne Tavi kuittasi tilanteen tasoihin ennen erän puoliväliä. Toisen erän puolivälissä HPK:n Niclas Lucenius teki johto-osuman, mutta Kaapo Kakko onnistui tasoittamaan pelin päätöserän lopulla.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen totesi, että tappio vetää hiljaiseksi.

–  Meillä oli loistava isku ja ilme illan peliin, mutta tulosta ei vaan syntynyt, Kaskinen harmitteli.