TPS löi jääkylmän tikarin Ässien kylkiluihin Liiga-lauantaissa – Kärpät hapetti Ilveksen nopeasti

Oulun Kärpät löi Ilvekselle jauhot suuhun ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. TPS otti puolestaan tylyllä tavalla 1-0-vierasvoiton Ässistä kuuden ottelun Liiga-kierroksella lauantaina.

Kärpät iski avauserässä neljä osumaa ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana. Liiga-syksyn puheenaiheeksi nousseet veljekset Aku ja Aatu Räty tekivät maalin mieheen, Mika Pyörälä osui kahdesti ja Jesse Puljujärvi kerran, kun Liigassa toisena oleva Kärpät tyrmäsi Ilveksen Oulussa lukemin 5-0.

Ilves on sarjan hännillä voitettuaan seitsemästä ensimmäisestä ottelusta vain yhden.

TPS jatkaa lauantain kierroksen jälkeen Liigassa viidentenä, kun se voitti Ässät Porissa 1-0. Voittomaalin teki kultakypärä Anton Holm vain seitsemän sekuntia ennen loppua Ilari Filppulan syötöstä.