TPS eteni Salibandyliigan loppuotteluihin seurahistorian ensimmäisen kerran – maajoukkuetähti heilutti tahtipuikkoa

TPS voitti SPV:n Salibandyliigan kuudennessa välierässä maalein 5-4 ja eteni seurahistoriansa ensimmäisen kerran loppuotteluihin otteluvoitoin 4-2.

Turkulaisten alku oli vahva, sillä se johti ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen ottelua jo 3-0. Henri Myllymäen ja Matias Veikkolan kavennusmaalit pitivät SPV:n kuitenkin iskuetäisyydellä.

Tuukka Kiviranta tasoitti ottelun toisen erän alussa, mutta Miko Kailialan ja Ville Laineen maalit veivät TPS:n lopulta 5-4 voittoon.

TPS:n ykköspyssy Kailiala oli kotijoukkueen näkyvimpiä hahmoja läpi ottelun ja tehoili maalin sekä kaksi syöttöä.

SPV oli saanut kokoonpanoonsa takaisin maalintekijä Jari Hankkion ja puolustaja Petri Hakosen. Puolustaja Jyrki Holopainen ei sen sijaan ollut kokoonpanossa.

TPS kohtaa loppuotteluissa ennakkoon ylivoimaisen mestarisuosikin Tampereen Classicin.