Mainos

Toverinsa rusikoinnista epäilty vangittiin

Uhriaan kasvoihin potkaisseella on aiempiakin pahoinpitelyitä. Poliisi tutkii myös vangitun ja hänen veljensä osuutta miehen putoamiseen parvekkeelta viime perjantaina.

Hyvinkään käräjäoikeus vangitsi tänään 20-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä. Poliisi uskoo miehen potkaisseen perjantaina 18-vuotiasta uhriaan kasvoihin niin, että tämän kasvoihin tuli murtumia silmän ja nenän alueelle.

Vangitsemista perusteltiin muun muassa jatkamisvaaralla, sillä pahoinpitelyhetkellä hyvinkääläinen suoritti yhteiskuntapalvelusta ja hänen tilillään on aiempia pahoinpitelyitä.

Lisäksi poliisi tutkii nyt vangitun miehen ja tämän kaksoisveljen osuutta viime perjantaina sattuneeseen tapaukseen, jossa 30-vuotias mies putosi parvekkeelta 7,6 metrin korkeudesta ja sai pahoja vammoja. Esitutkinnassa on selvinnyt, että nyt vangittu veli oli asuntonsa parvekkeella riidellyt uhrin kanssa hieman ennen putoamista. Kaksoisveli oli tullut vauhdilla parvekkeelle, ja väliinmenon seurauksena 30-vuotias tuttava oli pudonnut kaiteen yli. Poliisi vapautti pidätettynä olleen kaksoisveljen tiistaina.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.