Toto Wolff latoi lohdutonta tekstiä Red Bullin musertavasta ylivoimasta – "Kuin F2 vastaan F1"

Max Verstappen ajoi tyylillä Unkarin F1-osakilpailun voittoon.

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff antoi tunnustusta F1-kautta dominoineelle Red Bullille Unkarin osakilpailun jälkeen.

Red Bull on hallinnut puolivälissä ollutta F1-kautta mielin määrin ja tallin kuljettaja on noussut kauden jokaisessa kilpailussa korkeimmalle korokkeelle. Max Verstappen otti sunnuntaina jo kauden yhdeksännen ja seitsemännen peräkkäisen voittonsa ajamalla ykköseksi Unkarissa.

Muut tallit ovat onnistuneet kiusaamaan Red Bullia vain aika-ajoissa, mutta kisavauhdissa muut ovat olleet todella kaukana energiajuomajätistä. Mercedeksen tallipäällikkö teki Toto Wolff teki Red Bullin ylivoimasta karun vertauksen.

– Se on kuin F2-autot yrittäisivät kisata F1-autoa vastaan. He ovat tehneet parasta työtä. Kunhan he ovat sääntöjen puitteissa, he ovat tehneet parasta työtä, Wolff toteaa Sky Sportsille.

Mercedes pystyi lyömään Unkarin GP:n aika-ajoissa kiilaa Verstappenin dominanssille, kun Lewis Hamilton ajoi komeasti paalupaikalle. Kisassa Mercedeksellä ei kuitenkaan ollut asiaa Red Bullin vauhtiin.

– Se on, mitä se on. Se on meritokratiaa. Me aiomme taistella itsemme takaisin voittamaan kisoja ja mestaruuksia, mutta olette nähneet, millaista vauhtia Max on pitänyt, Wolff sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat