Lando Norris rikkoi Max Verstappenin pokaalin – tämä suoritus aiheutti pystin särkymisen

Red Bullin Max Verstappen ajoi ylivoimaiseen voittoon Unkarin GP:ssä sunnuntaina. Kilpailun jälkeen nähtiin palkintokorokkeella erikoinen hetki, kun toiseksi tullut McLarenin Lando Norris sai rikottua hollantilaisen voittopokaalin.

Red Bull teki voitollaan uuden ennätyksen tiimien perättäisissä voitoissa. Talli oli aiemmin tasoissa McLarenin vuoden 1988 suorituksen (11 peräkkäistä voittoa), mutta nyt tuli 12:s voitto, joten Red Bull otti ennätyksen itselleen. 

Kilpailun jälkeen ilo oli ylimmillään palkintojenjaossa. Norris ajoi toisen kerran peräkkäin kakkoseksi ja otti ilon irti samppanjastaan. Pullon avaaminen toi kuitenkin ikävän seurauksen, sillä samalla Verstappenin voittopokaali kaatui ja särkyi. 

Norris ei ollut moksiskaan tilanteesta, vaan jatkoi innokkaasti samppanjan suihkuttelua. Verstappen huomasi tapahtuneen ja pian Norris katsoi kauhuissaan kohti hollantilaiskuskia, joka kuitenkin virnisteli britille. 

Verstappenin voitto kasvatti hänen MM-johtonsa jo 110 pisteeseen. Sunnuntain kilpailussa kolmanneksi ajoi Verstappenin tiimikaveri Sergio Perez, joka on on MM-sarjassa kakkosena. Alfa Romeon Valtteri Bottas oli kisassa 12:s.

Pääset katsomaan tilanteen alta nuolta painamalla.

Lue myös:

    Uusimmat