Toteutuuko nyrkkeilyn odotettu superottelu vihdoin? Tyson Furyn leiristä kantautuu lupaavia viestejä – "Hän on jo tehnyt päätöksensä"

Nyrkkeilyn supertähti Tyson Fury on halukas palaamaan kehään ja kohtaamaan Oleksandr Usykin raskaansarjan kiistattomassa MM-titteliottelussa.

Nyrkkeilyn raskaansarjan ympärillä on puhuttu jo pitkään MM-titteliottelusta, jossa olisi pelissä kaikki suurten nyrkkeilyliittojen MM-vyöt. Nyt puheet ja odotukset ovat vihdoin saamassa katetta.

Oleksander Usyk puolusti WBO-, WBA- ja IBF-liittojen MM-vöitään voitokkaasti viime lauantaina, kun hän löi Anthony Joshuan jo toista kertaa perättäin. Usyk ilmoitti ottelun jälkeen janoavansa vastustajakseen WBC-liiton mestari Tyson Furya, joka vetäytyi eläkkeelle edellisen ottelunsa jälkeen.

Fury on kuitenkin nyt pyörtämässä päätöstään ja palaamassa vielä kerran MM-kehään. Brittitähden promoottorina toimiva Frank Warren kertoi Sky Sportsille, että myös Fury haluaa otella Usykia vastaan.

– Keskusteluja käytiin ennen Usykin Joshua-ottelua ja Tysonin piti tehdä päätös. Nyt hän on tehnyt päätöksensä ja haluaa otella. Usyk haluaa otella, joten nyt meidän täytyy tehdä töitä toteuttaaksemme sen, Warren kertoo Sky Sportsille.

Warren uskoo vahvasti, että neuvottelut ottelun järjestämiseksi tulevat sujumaan hyvin.

– He molemmat tietävät, että tuo ottelu takaisi paljon rahaa. Kyse on siitä, palaammeko Saudi-Arabiaan vai menemmekö muualle. Kuka tietää. Mutta yksi asia on varmaa. Tämän ottelun toteuttamisen edessä ei ole ongelmaa. Molemmat leirit tulevat hyvin toimeen keskenään, Warren vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat