Kaatuiko raskaansarjan superottelu Anthony Joshuan tappioon? Promoottorilta suorasanainen selvitys

Anthony Joshuan lauantainen tappio Oleksandr Usykille asettaa kyseenalaiseksi pitkään odotetun huippukohtaamisen Tyson Furya vastaan. Promoottori Eddie Hearn vakuuttaa kuitenkin, että kaksi brittiläistä supertähteä kohtaavat vielä kehässä.

Joshuan ja Furyn huippuottelua viriteltiin jo tälle vuodelle, mutta suunnitelmat eivät toteutuneet. Fury määrättiin ottelemaan sopimuksen mukaisesti kolmannen kerran Deontay Wilderin kanssa. Ottelu on vuorossa parin viikon kuluttua. Joshuan kohtaloksi tuli puolustaa mestaruusvöitään Usykia vastaan.

Suunnitelmana oli, että Joshua ja Fury nousisivat keskenään kehään voitettuaan vastustajansa. Panoksena piti olla kaikkien neljän merkittävän liiton raskaansarjan mestaruusvyöt ja kiistattoman mestarin titteli.

Joshuan lauantainen tappio muutti tilanteen. Miehen promoottori Eddie Hearn vakuuttaa kuitenkin iFL TV:n haastattelussa, että odotettu ja rahakas ottelu toteutuu.

– Siitä ei ole epäilystä. Tällä hetkellä keskitymme kuitenkin (Usykiin), ja toivon Furyn voittavan parin viikon päästä (Wildrin). Mutta tällä hetkellä keskittymisemme on Oleksandr Usykissa. Sen täytyy olla.

Joshua ilmoitti heti tappionsa jälkeen haluavansa uusintaottelun. Hearnin mukaan ottelua tähdätään alkuvuoteen 2022.

Silti myös Joshua sanoi Usyk-ottelun jälkeen haluavansa kehään Furyn kanssa.

– Ottelen Tyson Furya vastaan ilman (mestaruus)vöitä panoksena. Vyöt ovat kivoja, se on mahtavaa ja siinä on perinteitä. Mutta vöillä tai ilman, ottelen ketä vastaan tahansa. Kiistattoman mestarin titteli olisi mukava ja sitä on hieno tavoitella, mutta katsoisitko ottelun, vaikka vöitä ei olisi panoksena? Joshua kyseli.

– Tärkeintä on, että tässä on kaksi menestynyttä ottelijaa Isosta-Britanniasta, jotka haluavat katsoa kuka on kuka.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja