Tositelevisiotähti Niko Nousiainen julkaisi koskettavan kuvan: "Tämä on muistutus elämän hauraudesta"

Tositelevisiotähti Niko Nousiainen julkaisi Instagram-tilillään koskettavan kuvan ja tekstin koskien edesmennyttä koiraansa.

Niko Nousiainen julkaisi Instagram-tilillään surullisen kuvan ja tekstin, jossa hän paljastaa toisen koiransa menehtyneen yllättäen. Nousiaisen päivitys on kerännyt valtavan määrän kommentteja, jotka huokuvat sympatiaa.

– Tämä on muistutus elämän hauraudesta. Olit enemmän kun vain koira. Sanoin aina kaikille että olet maanpäällä tuomassa iloa ihmisille kuin enkeli. Olit myös paras ystäväni. Kuka herättää minut nyt aamuisin tuijottaen että avaan silmäni? Papukin etsii sinua, että missä olet piilossa. Hän on ihmeissään, kun ei tarvitse vartioida ruokiaan, Nousiainen kirjoittaa.

Nousiainen kertoo tunteneensa menehtyneen koiransa kanssa erikoisen yhteyden, jollaista hän ei ole tuntenut aikaisemmin.

– Tykkäsin seurata touhujasi ja opetit minulle paljon eläinmaailmasta. Vaikka olit niin pieni ja viaton, sinulla oli maailman suurin sydän. Olen pahoillani etten pystynyt suojelemaan sinua ja koen siitä valtavaa syyllisyyttä. Meillä on Papun kanssa hirveä ikävä sinua! Lepää rauhassa Putte rakastan sinua!


Lue myös:

    Uusimmat