Mainos

Tosirakkaus mahdollista löytää sormea heilauttamalla – Tinder-käyttäjät haluavatkin sitoutua!

Kun puhutaan vakavasta parisuhteesta, tutkimuksen mukaan deittisovelluksen käyttäjiä onnistaa muita todennäköisemmin.

Moni ajattelee, että deittisovellus Tinderin käyttäjät etsivät lähinnä pinnallisia suhteita, mutta tuoreen tutkimuksen mukaan tämä myytti ei pidä paikkansa. Kyseisen sovelluksen käyttäjät ovat nimittäin tutkimuksen mukaan sitoutuneempia kuin moni luulee.

The Modern Dating Myths -sivusto päätyi tähän tulokseen kerättyään tietoja yli yhdeksältä tuhannelta 18–36-vuotiaalta mieheltä ja naiselta. Vastausten perusteella saatiin selville, että vain yhdeksän prosenttia Tinderissä olevista miehistä kokee sovelluksen kautta löytyneen parisuhteen ylläpitämisen vaikeaksi. Deittisovellusta käyttämättömien keskuudessa vastaava luku oli 30 prosenttia.

Samaa mieltä oltiin myös naisten keskuudessa. Vain yhdeksän prosenttia naispuolisista Tinder-käyttäjistä ilmoitti suhteen ylläpitämisen vaikeaksi, kun sovellusta käyttämättömien kohdalla vastaava luku oli puolestaan kaksinkertainen. 

Rakkaus tunnustetaan nopeammin

Tutkimuksessa korostui etenkin se, että deittisivustojen ja -sovellusten myötä tosirakkaus ja sitoutuminen eivät ole kuolleet – päinvastoin. Jopa 74 prosentilla Tinder-käyttäjistä oli nimittäin ollut vähintään yksi vakava suhde enemmän sovellusta käyttämättömiin ihmisiin verrattuna. 

Lisäksi tutkimuksessa kävi ilmi, että Tinder-käyttäjät ilmaisevat enemmän kuin mielellään, miltä heistä tuntuu. ”Rakastan sinua” kuullaan hyvin todennäköisesti Tinderin kautta toistensa tavanneiden pariskuntien suusta ensimmäisen vuoden seurustelun aikana. Vain neljä prosenttia malttoi odottaa yli vuoteen.

Huomenta Suomessa vieraillut Olento Lifen toimitusjohtaja Peeter Lange kertoo, kuinka puhelin voi tuoda piristystä parisuhteeseen. 

7:58

Lähde: Esquire

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.