Mainos

Tosielämän Action Man! Tämän miehen urheilusuoritukset ovat vailla vertaa

Sen lisäksi, että tämä englantilaismies urheilee enemmän kuin kukaan, hän on myös kävelevä tietosanakirja mitä tulee ravitsemukseen, liikuntatieteeseen ja kestävyysurheilun historiaan. Häntä jos ketä voidaan kutsua todelliseksi ihmemieheksi!

Internet on täynnä erilaisia fitnessguruja, mutta Ross Edgley painii aivan eri sarjassa. Tämän miehen urheilusuoritusten rinnalla moni kalpenee jo pelkästä ajatuksesta. 

Muutama kuukausi sitten mies juoksi 30 täysmaratonia 30 päivässä. Tämän jälkeen hän kiipesi maailman pisimmän köysikiipeilyreitin Everestin huipulle. Viime vuonna mies osallistui juoksua, pyöräilyä ja uintia sisältävään triathloniin, jonka hän suoritti kantaen puunrunkoa selkänsä päällä.

Miestä ajaa älyttömiin urheilusuorituksiin halu nähdä, kuinka pitkälle ihmiskehon on mahdollista venyä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ihmiset alkoivat kutsua minua ”puu-urheilijaksi” sosiaalisessa mediassa ja ymmärsin, että meidän pitää jatkaa teemaa. Näyttää nyt siltä, että tulen uimaan todella pitkän matkan puunrunko selässäni, mies kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Henkinen kantti on se, mikä ratkaisee

Itsensä haastamisen lisäksi mies järjestää erilaisia urheilutapahtumia kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen. Yksi esimerkki tästä on vuosi sitten järjestetty World’s Strongest Marathon, jossa mies veti perässään 1,4 tonnia painavaa autoa 19 tunnin ajan.

– Halusimme haastaa ajatuksen liikuntatieteen, voiman sekä kestävyyden rinnastamisesta. Opiskelin Loughboroughin yliopistossa, joten halusin muuttaa itseni ihmiskoekaniiniksi ja tutkia sitä, Edge kertoo idean synnystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Edge kertoo, että fyysinen valmistautuminen auttaa todella paljon, mutta loppupeleissä urheilusuoritukset muuttuvat henkiseksi kamppailuksi. Vaikka olisit kuinka hyvässä kunnossa tahansa, mieli on se joka ratkaisee.  

– Se on jotain, joka unohdetaan liian usein ja jota tutkitaan liian harvoin, kuninkaallisen merijalkaväen kanssa harjoitteleva Edge kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Henkinen rohkeus on sekä taidetta että tiedettä, sekä paljon monimutkaisempaa kuin monet uskovat.

Fyysisen ja henkisen harjoittelun lisäksi myös ruoka näyttelee miehen elämässä suurta roolia, sillä hänen päivittäinen kalorinkulutuksensa saattaa joinain päivinä nousta jopa 10 000 kilokaloriin. Itse asiassa mies juoksi kuukauden kestävän maratonhaasteensakin vain testatakseen itsellään erilaisia aamupalavaihtoehtoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Harvat ihmiset ymmärtävät, että maratonaika määräytyy kauan ennen kuin astut jalallasikaan lähtöviivalle, Edge muistuttaa.

Video: Tämänkään miehen ulkonäköä ei voi kuin ihmetellä. 


Lähde:  Metro

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.