Tosi-tv-tähti raivostutti seuraajansa – mainosti somesssa kyseenalaista tuotetta

Scott Disickillä yli 21 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään, joista osa otti nokkiinsa, kun hän mainosti laihdutustuotetta.

Tosi-tv-tähtenä ja Kourtney Kardashianin ex-kumppanina tunnettu Scott Disick aiheutti kohun tekemällä tililleen muutaman dollarin lisää. Kardashianit-sarjassa nähty Disick julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän mainostaa painonpudotusta edistävää tuotetta. Disickin Instagram-tiliä seuraa yli 21 miljoonaa ihmistä.

Timmissä kunnossa jo valmiiksi olevan Disickin julkaisu aiheutti osassa seuraajista närää, ja seurapiiritähden julkaisuun alkoi tulvia suivaantuneita kommentteja. Kommenteissa Disickia kritisoitiin rankoin sanankääntein ja kehotettiin pohtimaan, millaisia tuotteita markkkinoi ansaitakseen elantonsa.

– Ovatko rahat tiukassa, kun teet naurettavia mainoksia rahaa vastaan, yksi seuraajista ihmetteli.

– Ihailen sinua, mutta tämä on huijaus, toinen seuraaja kirjoitti.

– Nämä tuotteet, jotka eivät edes toimi, tuovat nuorille seuraajillesi elämän mittaisen epäterveen suhteen omaan kehoonsa ja syömiseensä. Toivon, että harkitset mitä markkinoit, kommenttikentässä huomautettin.


Scott Disick ei ole ainoa, joka on suututtanut seuraajiaan vastaavalla mainonnalla. Myös Khloé Kardashian ja Kris Jenner ovat mainostaneet samantyyppisiä tuotteita omilla somekanavillaan, aiheuttaen seuraajissaan vastaavia reaktioita.

Lue myös:

    Uusimmat