Netflix-tähti tulistui somemainonnasta: "Toivon, että nämä julkimot p**kovat housuihinsa julkisesti"

Cardi B mainosti sosiaalisessa mediassa detox-teetä, saaden näyttelijä Jameela Jamilin tulistumaan.

Muusikko Cardi B julkaisi Instagram-tilillään videon, jolla hän hehkutti saavuttaneensa unelmavartalonsa detox-teen avulla. Mainosvideo suututti näyttelijä Jameela Jamilin, sillä hänestä vastaavat tuotteet ovat humpuukia.

Jamil päätti nostaa kissan pöydälle, ja otti asian puheeksi Twitter-tilillään. Siellä hän julkaisi kuvan Cardi B:n videosta, tietysti kommenttien kera.

– He saivat Cardi B:n mukaan järjettömään laksatiivisen detox-teen mainontaan. Toivon, että nämä kaikki julkimot p***** housuihinsa julkisesti, kuten naiset, jotka ostavat näitä heidän suosituksestaan. Ei sillä, että he oikeasti käyttäisivät näitä. He mainostavat tuotetta vain rahan vuoksi, Jamil kirjoittaa julkaisussaan.

Jamil ei jättänyt asiaa tähän, vaan jatkoi taisteluaan detox-kuureja vastaan. Twiiteissään hän kehotti ihmisiä pitämään itsensä nesteytettynä ja syömään terveellisesti detox-kuurien sijaan.

– Älkää koskaan ottako laihdutusvinkkejä naisilta, jotka eivät tiedä mitään ravinnosta tai mainonnan etiikasta. Jos haluat tulla terveemmäksi, puhu asiantuntijalle, Jamil kehottaa.

Lue myös:

    Uusimmat