Tosi-tv-tähti Mama Junen vanhimmalla tyttärellä diagnosoitu pitkälle edennyt syöpä

Mama Junen perhepiiristä kantautuu ikäviä uutisia.

Tosi-tv-tähtenä tutuksi tulleen Mama Junen vanhimmalla tyttärellä Anna "Chickadee" Cardwellilla, 28, on todettu pitkälle edennyt syöpä, kertoo TMZ.

Lähipiiri kertoo TMZ:lle, että Cardwellilla diagnosoitiin tammikuussa harvinainen lisämunuaiskuoren karsinooma, joka löydettiin, kun Cardwell hakeutui tutkimuksiin vatsakipujen vuoksi. Tutkimuksissa selvisi, että syöpä on levinnyt Cardwellin maksaan, munuaisiin ja keuhkoihin.

Cardwellin kerrotaan aloittaneen kemoterapian viime kuussa. TMZ:n tietojen mukaan lääkärit tekevät tarkempia päätöksiä jatkon suhteen riippuen siitä, miten Cardwell reagoi saamaansa hoitoon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Cardwellin perheen kerrotaan olevan ikävästä tilanteesta huolimatta toiveikas. Perhe on TMZ:n mukaan yhdistänyt voimansa auttaakseen Cardwellia huolehtimaan hänen kahdesta lapsestaan Kaitlynista, 10, ja Kyleesta, 7,

Cardwell ja hänen äitinsä Mama June olivat pitkään nokat vastakkain. Kaksikon väliset erimielisyydet äityivät jopa niin pahaksi, että Cardwell haastoi äitinsä maksamattomien esiintymiskorvausten vuoksi oikeuteen vuonna 2015.

Äidin ja tyttäreen kerrotaan kuitenkin saaneen välinsä nyttemmin korjattua. Cardwell muun muassa osallistui Mama Junen ja tämän kumppanin häihin, joita vietettiin helmikuussa.


Lue myös:

    Uusimmat