Tosi-tv-pari Jenni Puhakka ja Eetu Karhunen muuttivat yhteen kuukauden seurustelun jälkeen – ostivat yhteisen asunnon alle puoli vuotta ensitapaamisesta

Tv:stä tutut Jenni ja Eetu kertovat elämänsä raskaimmasta vuodesta –"Shokki, kun sai kuulla olevansa sydänvikaisen lapsen isä" 6:46
Katso videolta, miten Jenni Puhakka ja Eetu Karhunen muistelevat elämänsä ylösalaisin kääntäneitä tapahtumia, ja miten kaikki on vaikuttanut heidän parisuhteeseensa.

Jenni Puhakan ja Eetu Karhusen rakkaustarina alkoi vuonna 2020.

Eetu Karhunen sijoittui aikoinaan neljänneksi Big Brother -ohjelmassa vuonna 2010. Jenni Puhakka oli puolestaan etsimässä rakkautta vuoden 2019 Love Island -ohjelmassa. Toisensa he tapasivat kuitenkin vuonna 2020 krapulaisissa tunnelmissa.

– Pidin pikkuyksiössäni silloin isot bileet, ja ihmisiä oli jäänyt luokseni yöksi. Sanoin yhdelle ystävälleni, että miksi olen lupautunut menemään sokkotreffeille. Meinasin perua ne aivan viime hetkellä, Puhakka kertoi MTV Uutisille.

Jennin ystävällä oli epäilyksiä Karhusen seksuaalisuudesta.

– Ystäväni sanoi Eetusta, että luulenko hänen oikeasti olevan hetero. Ei varmasti ole. Pakkohan siitä oli sitten ottaa selvää, Puhakka kertoi huvittuneena.

Yksi yhteinen ystävä, joka on myös pariskunnan pojan Vertin kummisetä, tavallaan paritti Puhakan ja Karhusen. 

– Hän oli Eetun kanssa lounaalla, ja Eetu lähetti minulle sitten viestiä. Näimme aika nopeasti ja muutimme ensitreffeistä oikeastaan jo yhteen. Meni ehkä kuukausi, kun irtisanoin asuntoni ja muutin Eetulle. Alle puolen vuoden tuntemisen jälkeen muutimme tähän nykyiseen kotiimme Tampereella, Puhakka kertoi.

– Kaikki vain loksahti kohdalleen, Karhunen jatkoi.

Puhakka vaikuttui erityisesti Karhusen itsevarmuudesta ja siitä, että hän on niin helposti lähestyttävä.

– Hänen kanssaan oli todella helppo olla heti, vaikkei tuntenutkaan. Muistan, kun Eetulla oli ensitreffeillä vanhanmalliset Raybanit ja hän marssi Hämeenpuistoa alas ja tokaisi: moro, mää oon Eetu. Hirveän leveä hymy kasvoillaan. Sitten yhtäkkiä se päivä vain kului, Puhakka tunnelmoi.

Puhakan vilpitön kiltteys teki puolestaan vaikutuksen Karhuseen.

– Hän on aito. Myös todella sinisilmäinen ja ajattelee kaikista hyvää. Sen huomasi jo heti alussa. Rempseä likka, Karhunen tiivisti.

Pariskunnan esikoinen Vertti syntyi 30. maaliskuuta vuonna 2022. Yhteen hitsautunut kaksikko hoitaa parisuhdettaan kiireisen lapsiarjen keskellä pienillä, hauskoilla jutuilla.

– Esimerkiksi yhtenä aamuna Eetu oli lähtenyt töihin, ja me heräsimme Vertin kanssa myöhemmin. Talouspaperin palaan oli kirjoitettu ”Jennin oma ässäarpa” ja piirretty ristinolla, jonka alla luki ”voitit”. Ja olisiko siellä ollut viisi euroa takana. Kahvi voi myös olla napin takana. Käymme myös paljon saunomassa ja avannossa. Jos ei kerran viikossa päästä kahdestaan, niin ainakin pari kertaa kuussa viemme lapsen hoitoon ja käymme vaikka urheilemassa, Puhakka kertoi.

Katso jutun alussa olevalta videolta, miltä Jenni Puhakasta ja Eetu Karhusesta tuntui, kun Vertti-vauvan sydänvika selvisi, ja miten heidän elämänsä raskain vuosi on vaikuttanut parisuhteeseen.

Karhunen on osteopaatti ja remontoi tällä hetkellä uutta työtilaa. Päivät menevät töissä ja illat remontoidessa.

– On ollut aina haaveena, että laitan itse ison paikan pystyyn. Moni ystäväni on ollut siellä apuna. Aika pitkää päivää joutuu tekemään, mutta toisaalta teen sitä kaikkea meille. Sieltä tulee meidän elantomme, ja ehkä jonain päivänä poikani tulee perimään sen kaiken tai tulee itse sinne töihin. Tai Jenni tulee sinne töihin, Karhunen haaveili.

Vuodenvaihteen yllätys

Uudenvuodenaattona Puhakan äiti yllätti pariskunnan.

– Hän koputti ikkunaamme yhdeksän aikaan aamulla, että hän hoitaa Verttiä illalla ja me lähdemme nyt johonkin. Hän asuu siis Helsingissä. Kävimme sitten ystävien kanssa syömässä ja istumassa iltaa. Vesilinjalla olimme tosin molemmat, että jaksoi seuraavana päivänä olla pikkuisen kanssa. Teki kyllä todella hyvää, Puhakka kertasi.

– Mutta oli se sen verran villimpi verrattuna edelliseen kertaan, kun nukahdimme sohvalle. Nyt pääsimme sentään jo kylille, Karhunen kertoi.

Sen suurempia lupauksia pari ei vuodenvaihteessa tehnyt, vaikka Puhakka tosin Karhusen sanojen mukaan pakotti hänet juomaan enemmän vettä.

– Toivoin, että sitä voi lisätä. Olen tullut siihen johtopäätökseen, ettei lupauksia kannata tehdä. Sen oppi viime vuoden aikana, että elämä kyllä kuljettaa, hyvässä ja pahassa. Hyvä ystäväni sanoi vuoden vaihtuessa, että hän yrittää olla enemmän läsnä. Että ollaan oikeasti tässä läsnä tai sitten jos ystävä on kauempana, niin koettaa jollain tavalla olla siinä läsnä ja tukena. Se oli hienosti ajateltu, Puhakka sanoi.

Katso jutun alussa olevalta videolta, miltä Jenni Puhakasta ja Eetu Karhusesta tuntui, kun Vertti-vauvan sydänvika selvisi, ja miten heidän elämänsä raskain vuosi on vaikuttanut parisuhteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat