Tosca-omenapaistos

zafin6
zafin6Copyright MTV Oy 2000
Julkaistu 18.04.2001 15:56(Päivitetty 08.02.2005 14:51)
  • 5 hapahkoa omenaa
  • Päälle:
  • 50 g margariinia tai voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 1,5 rkl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl maitoa
  • 50-100 g rouhittuja manteleita tai mantelilastuja

Halkaise omenat, poista siemenkota ja leikkaa ne lohkoiksi. Levitä omenalohkot laakeahkoon voideltuun vuokaan. Sulata kattilassa margariini. Lisää joukkoon fariinisokeri, vehnäjauhot ja maito. Anna seoksen kiehahtaa.

Sekoita joukkoon mantelirouhe tai mantelilastut. Kaada seos vuokaan omenalohkojen päälle. Kypsennä paistosta 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä haaleaksi ennen tarjoilua ja tarjoa vanilijakastikkeen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle