Tosca-omenapaistos

  • 5 hapahkoa omenaa
  • Päälle:
  • 50 g margariinia tai voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 1,5 rkl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl maitoa
  • 50-100 g rouhittuja manteleita tai mantelilastuja

Halkaise omenat, poista siemenkota ja leikkaa ne lohkoiksi. Levitä omenalohkot laakeahkoon voideltuun vuokaan. Sulata kattilassa margariini. Lisää joukkoon fariinisokeri, vehnäjauhot ja maito. Anna seoksen kiehahtaa.

Sekoita joukkoon mantelirouhe tai mantelilastut. Kaada seos vuokaan omenalohkojen päälle. Kypsennä paistosta 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä haaleaksi ennen tarjoilua ja tarjoa vanilijakastikkeen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja