Mainos

Toro Rosso -kuski pelkää Sauberin porhaltavan ohi: "Ferrarin moottori tekee valtavan eron"

6:32

Formula ykkösissä kilpailevan Toro Rosso -tallin kuljettaja Pierre Gasly pelkää, että Ferrarin päivitetty voimanlähde nostaa Sauber-tallin valmistajien sarjassa ohi Toro Rosson.

Ylälaidan videolla Niki Juusela ja Toni Vilander vetävät F1-kauden tilanteen yhteen kymmenen osakilpailun jälkeen.

Valmistajien sarjan yhdensäntenä oleva Sauber on enää vain kolmen pisteen päässä Toro Rossosta. Gasly pelkää, ettei Toro Rosson moottoritoimittaja Honda ei kykene vastaamaan sveitsiläistallin päivitetyn Ferrari-moottorin suorituskykyyn.

– Sauber on todella nopea, joten on erittäin vaikeaa pitää heidät takanamme tällä nykyisellä vauhdillamme, koska heillä on vahvempi paketti, Gasly kertoi Autosportin mukaan.

– Auton rungon suhteen olemme vielä edellä, mutta he tekevät Ferrarilta saamansa voimayksikön kanssa valtavan eron. Odotan heidän olevan tasaisesti pistesijoilla, mutta teemme mitä voimme, Gasly jatkoi.

Gasly painottaa, että Toro Rosson on loppukauden aikana hyödynnettävä tehokkaasti sille tarjotut tilaisuudet.

– Kun saamme sellaisia tilaisuuksia kuin Bahrainissa ja Monacossa, niin meidän täytyy napata tarjolla olevat pisteet. Normaaliolosuhteissa paketissamme ei kuitenkaan ole vauhtia taisteluun, Gasly sanoi.

– Budapestissä meille saattaa avautua tilaisuus. Meidän täytyy vain onnistua siellä täydellisesti, jotta saamme silloin muutaman pisteen, Gasly lisäsi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.