TOP 8: Näillä ruoilla poltat tehokkaimmin rasvaa

Haluatko päästä eroon ylimääräisistä kesämakkaroista vyötärölläsi? Aloita liikuntaharrastus ja syö näitä rasvanpolttoruokia!

Jos haluat hoikistua, lisää näitä aineksia ruokavalioosi:

1. Vesi

Sammutatko janosi aina virvoitusjuomilla tai mehulla? Vaihda sokeri- ja lisäainepitoiset juomat tavalliseen veteen, niin saat aineenvaihduntasi tehostumaan. Samalla pidät myös nälän loitolla pidempään. Tutkimusten mukaan vesilasillisen juominen ennen ateriaa auttaa vähentämään syötyjen kilokalorien määrää.

2. Omenat

Kuitupitoiset omenat täyttävät vatsaa ja säätelevät tehokkaasti verensokereita. Tutkimusten mukaan omenat voivatkin auttaa hoikistumisessa.

3. Mantelit

Kourallinen manteleita sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja sekä magnesiumia. Nämä terveellisiä rasvoja sisältävät proteiinipommit täyttävät vatsaa ja auttavat painonhallinnassa.

4. Avokado

Avokadot ovat kuitupitoisia sekä täynnä terveellisiä rasvoja. Nauti avokadoja kohtuudella, niin pidät nälän loitolla ja poltat rasvaa.

5. Pavut

Pavut täyttävät vatsan nopeasti ja pitävät kylläisenä pitkään kuitujen ja proteiinin ansiosta. Papujen sisältämät kuidut sisältävät ruoansulatusta edistävää hormonia, joka hillitsee ruokahalua.

6. Cayennepippuri ja chili

Tutkimusten mukaan tuliset ruoat hillitsevät ruokahalua ja tehostavat rasvanpolttoa. Lisää siis aterioihisi hieman potkua!

7. Kananmunat

Proteiinipitoiset ruoat ovat tehokas tapa täyttää vatsaa ja tehostaa rasvanpolttoa. Syö kananmunia erityisesti aamiaiseksi, sillä ne pitävät sinut tehokkaasti kylläisenä lounaaseen asti.

8. Selleri

Selleri on erittäin niukkaenerginen ruoka, mutta täyttää silti tehokkaasti vatsaa. Yhdessä sellerinvarressa on vain 8 kilokaloria.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja