TOP 3: Yleisimmät seksiunet – ja niiden merkitykset!

Yöllinen kiihkeä uniseikkailu saattaa tuntua häpeälliseltä aamun koittaessa. Oletko ikinä miettinyt, miksi näet kiihkoisaa unta ystävästäsi tai vaikkapa ystäväsi kumppanista? Lue!

Seksi unimaailmassa saattaa sisältää outoja hetkiä henkilöiden kanssa, joita et hereillä ollessasi edes harkitsisi päästäväsi vällyjesi väliin. Vielä heräämisen jälkeenkin tällaiset unet voivat tuntua piinaavilta ja aiheuttaa huonoa mieltä.

Kannattaa tiedostaa, että seksiunet harvoin tarkoittavat sinun toivovan kirjaimellisesti sitä, mitä niissä tapahtuu. Sen sijaan ne kuvaavat jotain piilevää: ehkä omia ongelmiasi, kateutta, unohdettuja riitoja, huonoa omatuntoa?

Älä siis säikähdä, vaikka unissasi seikkailisi samaa sukupuolta oleva ystävättäresi tai parhaan ystäväsi puoliso – tai olisit pettänyt elämäsi rakkautta, ja vielä nauttinut siitä. Lue, mistä seuraavat kolme yleistä unea todellisuudessa viestivät!

1. Sängyssä saman sukupuolen kanssa

Jos olet heteroseksuaali, mutta unelmoit silti nukkuessasi intiimeistä hetkistä samaa sukupuolta edustavan kanssa, kuvastaa se itsetuntoasi. Sama sukupuoli unessa edustaa niitä puolia itsessäsi, joita et ehkä ole vielä hyväksynyt.

Seksi samaa sukupuolta olevan kaverin kanssa saattaa kertoa riidasta tai epävarmuudesta ystävyyden suhteen. Uni saattaa kuvastaa myös sitä, että kadehdit salaa ystävätärtäsi jonkin hänen ominaisuutensa tiimoilta.

2. Petin kumppaniani!

Älä pillastu, vaikka yöllisissä unissasi kainalossasi olisikin oman kullan sijaan ollut joku täysin tuntematon. Unien näkemistä ei voi millään mittakaavalla laskea pettämiseksi. Vieraasta nähty uni saattaa kuvastaa arkisia ongelmia, kuten epävarmuutta, parisuhteessasi. Petosfarssin unelmointi voi se johtua myös esimerkiksi huonosta omatunnosta oikean elämän parisuhteessasi! Voit miettiä, oletko kenties loukannut kumppaniasi tai koetko olevasi anteeksipyynnön velkaa.

3. Parhaan ystävän puoliso kummittelee

Jopa hyvien ystävien kumppanit saattavat löytää tiensä eroottissävytteisiin uniin. Vaikka herätessä saattaa kokea silmitöntä häpeää edellisyön seikkailuista, kannattaa koko tapahtunut painaa villaisella. Luultavasti, vaikka et pitäisi edes ystävättäresi miestä komeana, saattaa hänellä olla joku ominaisuus tai piirre, johon et ole tajunnut kiintyneesi. Ehkä jopa omalla miehelläsi on juuri se samainen piirre – se, johon olet aikoinaan ihastunut.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja