Yleisimmät seksiunet – mitä ne yrittävät kertoa sinulle?

Onko jokin näistä seksiin ja rakkauteen liittyvistä teemoista vilahtanut koskaan unissasi? Katso, mitä alitajuntasi yrittää sinulle kertoa!

Unien tutkiminen on osoittanut niiden usein sisältävän tärkeitä vihjeitä siitä, mikä tekee meidät onnelliseksi tai stressaantuneeksi ja kuinka voimme navigoida niiden välillä. Tohtori Gillian Holloway opettaa psykologiaa Marylhurstin yliopistossa, Oregonissa ja vetää unianalyysikursseja ja -työpajoja. Hän on kirjoittanut kirjan Erotic Dreams: The Secret to Understanding Women's Hidden Passions. Katso Hollowayn listaamia yleisimpiä naisten unissaan näkemiä symboleja ja katso, sopivatko ne sinun yöllisiin uniseikkailuihisi.

Vanha rakkaus näyttäytyy

Olet unessasi jälleen entisessä parisuhteessasi. Tämä vihjaa, että nykyinen parisuhteesi aiheuttaa emotionaalisia takautumia edellisestä suhteesta. Tämä on kuin rakkausmuisto, joka syttyy, kun alamme välittämään jostain uudesta ja tulla läheiseksi tämän kanssa. Jos muisto on huono, mieti, onko suhteeseenne tekeillä samanlainen kaava. Jos muisto on hyvä, anna uuden suhteen asioiden kehittyä.

Työkaveri tai ystävä on rakastajasi

Tässä unessa olet intiimisti jonkun sellaisen kanssa, jonka tunnet hyvin ja jota et koskaan ajattelisi potentiaalisena intohimon kohteena. Älä säikähdä. Unet, joissa on epätodennäköinen kumppani, kertovat yleensä siitä että kemianne kohtaavat työpaikalla tai tulette muuten hyvin toimeen. Nämä unet ovat merkki kipinöistä, mutta ennemminkin ammatillisista sellaisista, kuin seksuaalisista.

Ahdistelija väijyy sinua

Nämä painajaiset heijastavat ahdistuneisuutta, jonka aiheuttaa jokin stressitekijä tai henkilö, joka saa sinut tuntemaan itsesi vainotuksi. Nämä unet ilmenevät usein kun flirttailet jonkun uuden kanssa – ja niitä kannattaa tarkkailla. Kyse voi olla hermostuneisuudesta, tai merkki siitä, että sinun on pidettävä silmäsi auki ja jonkin aikaa epäluuloinen, kunnes olet tutustunut häneen paremmin.

Kohtaaminen julkkiksen kanssa

Olet kuuluisan henkilön suosikkirakastaja – tähden, jota kunnioitetaan jonkin taidon tai ammattinsa takia. Tämä on hyvä merkki! Sen mukaan sinulla on jokin erityinen taito tai erikoinen kiinnostuksen kohde, josta olet paljon kiinnostuneempi kuin mitä sallit itsesi olevan. Järjestäydy ja anna itsesi tehdä mitä rakastat: jos ei ammatillisesti, niin edes virkistävänä harrastuksena.

Keskeytetty intohimo

Intohimoisen rakastavaisten tapaamisen huipulla joku kävelee sisään ja keskeyttää hetken. Tämä selvä kohtaus turhautumisesta on usein heijastusta tosielämän tuppautumisesta sinun henkilökohtaisiin, vaalimiisi hetkiin. Johtuuko se työstä, perheestä tai jostain muusta huolesta, joka levittäytyy elämääsi? Ole tietoinen häiriötekijöistä ja pidä sinun ja rakkaasi kahdenkeskistä aikaa tärkeänä arvoasteikollasi.

Ei paikkaa, missä rakastella

Tässä unessa yrität pikaisesti harrastaa seksiä jonkun kanssa, mutta rauhallisen paikan löytäminen on mahdotonta! Tämä antaa ymmärtää, että sinulla on tällä hetkellä vaikeuksia löytää niin seksuaalista kuin tunneperäistä intiimiyttä. Saatat käydä läpi asumuseroa, pettymyksiä tai tuntea itsesi lannistuneeksi ihmissuhteissa. Jos edelleen koet tunteesi tulleen loukatuksi, anna sille aikaa vaimentua.

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja