Näistä julkkiksista nähdään seksiunia

AVAn lukijat paljastivat noloimmat julkkisfantasiansa. Kenestä sinä olet haaveillut?

Kuuttakymmentä ikävuotta lähentelevä pornotähti ja elokuvaohjaaja Ron Jeremy, vai 85-vuotias Playboy-moguli Hugh Hefner? Onko jompikumpi heistä kenties iästään huolimatta kiivaitten ja hormoneita tihkuvien unelmiesi mies? Vai esiintyykö unissasi kotiäitien esikuva Martha Stewart tai Britannian Talent-ohjelmasta superjulkkikseksi noussut Susan Boyle?

Helmen lukijoiden päässä ei ainakaan liiku kukaan heistä. Viikkokyselyn vastaajista 53 prosenttia kertoi, ettei ollut ikinä fantasioinut julkkiksesta. 18 prosenttia taas paljasti, että seksifantasioissa oli kyllä esiintynyt outoja tai erikoisia tapauksia, muttei minkäänlaisia julkisuuden henkilöitä. Vain 29 prosenttia paljasti punastellen haaveilleensa noloksi mieltämästään julkkiksesta.

Keistä haaveiltiin?

Lukijat paljastivat fantasioihinsa pujahtaneen niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin mediassa esiintyneitä henkilöitä. Osa kertoi iän mukanaan tuoman karisman pureneen ja haaveisiin päätyneen esimerkiksi iäkkäämmät englantilaiset herrasmiesnäyttelijät Harry Pottereissa nähdyn Alan Rickmanin, 65, ja monessa historiallisessa tai fantasiahenkisessä elokuvassa näytelleen Jeremy Ironsin, 62. Myös klassinen rock-ikoni, edesmennyt Elvis Presley oli tunkeutunut vastaajien uniin.

Kotimaisista tähdistä unissa oli esiintyneet esimerkiksi kiistellyt Vesa Keskinen ja Johanna Tukiainen.

– Olen fantasioinut Vesa Keskisestä. Kun olin ensimmäistä kertaa Tuurissa käymässä, ajattelin, että olisi kiva törmätä Vesaan ja päästä intiimeihin tunnelmiin hänen kartanossaan.

Vince Neilistä eli Mötley Cruen laulajasta fantasioin nuorempana ja Nicko McBrainista eli Iron Maidenin rumpalista näin unta. Oli muuten hauska kaveri siellä unimaassa!

– Ei minusta niin nolo, mutta tavallaan kuitenkin, kun oli jo syntyessäni haudassa: Elvis Presley. Oih!

Riikka Warras, joka oli kuuluttajana TV1:ssä. Hän on jumalaisen eroottinen ja himoittava nainen, josta ei ole voinut olla fantasioimatta.

– Olen nähnyt kymmeniä, ihania unia rokkari Steven Tylerista. Hänhän on minua lähes 30 vuotta vanhempi, mutta sängyssä loistava – tai ainakin luulen niin...

Myös heistä haaveiltiin...

– Olen toistuvasti rakastunut kuvitteellisiin henkilöihin. Elokuvien – myös piirrettyjen – roolihahmoihin ja kirjojen henkilöihin. En nyt luettele tässä kaikkia, mutta skaala ulottuu Lancelotista Nuuskamuikkuseen!

– Ala-asteen 5. luokalla fantasioin puukäsitöiden opettajasta, jota kaikki, myös minä, vihasivat sydämensä pohjasta. Friikkiä!


AVA

Kuvat: Shutterstock, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat