TOP 10: Näitä yksinkertaisia asioita jokainen nainen arvostaa

Naisen arvostuksen voi ansaita yllättävän pienillä sanoilla ja teoilla. Lue, miten sinä voit ottaa askeleen kohti naisen arvostusta!

Naisia pidetään joissain määrin hankalina tai epäselvinä tapauksina, mutta suurin osa naisista arvostaa hyvin yksinkertaisia eleitä. Tilannetajulla ja oikeilla sanoilla oikealla hetkellä voi ansaita vaivatta naisen arvostuksen.

1. Kyseleminen

Naiselle kiinnostuksen osoittaminen on erityisen tärkeää. Kysymysten esittäminen kertoo siitä, että kysyjää kinnostavat naisen asiat ja siksi tyhjänpäiväisten kysymyksiinkin vastaaminen on joskus tärkeää naiselle.

2. Erityistilanteiden tunnistaminen

Vaikka nainen ei olisi erityisen innoissaan lahjoista, on tärkeää että erityiset päivät ja tilanteet huomioidaan. Vaikkapa ystävälliset sanat tai oikeat eleet voivat pelastaa naisen päivän.

3. Arjen arvostaminen

Naiset ovat usein uurastajia kotona, eivätkä kaipaa siitä hyvästä kiitokseksi kuuta taivaalta. Huomioinen ja kiittäminen ovat sitä vastoin arkisia tekoja, jotka ovat naisille erityisen tärkeä osa arkea.

4. Virheiden hyväksyminen

Kukaan ei ole täydellinen, mutta kukaan ei myöskään kaipaa jatkuvia huomautuksia koskien epätäydellisyyttään. Naiselle on tärkeää saada tuntea olonsa mukavaksi omana itsenään, ilman huomauttelua.

5. Aito into

Naiset aistivat usein erityisen hyvin sen, että joku nauttii heidän seurastaan. Puhtaan innon tunnistaminen seuralaisen tai ystävän käytöksestä pelastaa parhaimmillaan naisen päivän.

6. Itsenäisyys

Naiset arvostavat itsenäisyyttä. Joskus elämäntilanne ei salli muuttamaan pois esimerkiksi sukulaisten nurkista, mutta kun tilaisuus sallii, arvostaa nainen itsenäisiä eleitä.

7. Kiinnostus sitoutumista kohtaan

Naiset pitävät useimmiten hyvin tärkeänä sitä, että ollaan valmiita sitoutumaan asioihin. Oli sitten kyse pitkän tähtäimen suunnitelmasta tai parishteesta, pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista arvostetaan naisten keskuudessa.

8. Kyky kehua

Useimmiten kehujen kuuleminen on naisille tärkeää. Kyse ei ole välttämättä suurieleisistä ja ylevistä sanoista, vaan jo pienten seikkojen huomioininen voi olla naiselle hyvin tärkeää.

9. Osallistuminen

Naiset haluavat usein kokea, että saavutuksiin on päästy yhteistyöllä. Tunne siitä, että naisen kanssa ollaan asioiden kanssa samassa veneessä ja että molemmat panostavat yhtä lailla yhteisiin projekteihin saavuttaa usein naisen arvostuksen.

10. Yksinkertaisten asioiden arvostaminen

Naiset osaavat usein arvostaa hyvin yksinkertaisia asioita. Lenkki koiran kanssa tai onnistunut illallinen voivat tehdä huonostakin päivästä hyvän ja nainen arvostaa tätä piirrettä myös muissa.

AVA

Lähde: Men's Health

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja