TOP 10: Hauskimmat suomalaisfanit MM-kisoissa

Tshekkeihin on matkannut jälleen suuri lauma suomalaiskannattajia, jotka tuovat väriä ja meteliä katsomoon. Jälleen kerran fanit ovat käyttäneet runsaasti mielikuvitusta asusteidensa kanssa, kuten oheisesta listauksesta saamme huomata.

10) Partafani

Tällä kannattajalla on varmasti yksi tyylikkäimmistä partamalleista. Lisäksi hieman punainen nenä on ikään kuin piste ii:n päälle.

9) Viikingit

Toivottavasti viikinkikaksikon asenne säilyy yhtä positiivisena koko kisojen ajan. Etenekin oikealla olevan asuvalinta on myös mielenkiintoinen. 

 

8) Lumikki ja kääpiöt

Lumikki on päätynyt keskelle kuutta "kääpiötä" ja ehkä seitsemäs on käymässä jossain. Tästä porukasta ei jää kyllä epäselvyyttä minkä maan kelkassa Lumikki on.

7) Punainen paholainen

Tulipunainen tukka ja sieltä pilkottavat sarvet sekä komea pujoparta antavat tästä kannattajasta uhmakkaan kuvan, mutta totuus on tietty toinen. Björnborgmainen hikinauha kruunaa kokonaisuuden, ettei tukka mene silmille estämään pelin näkemistä.

6) Pukumiehet

Tällaisiin kokotrikoisiin pukeutuneita faneja näkyy hyvin usein katsomoissa nykypäivänä, mutta nämä herrat ovat vieneet tyylin askeleen pidemmälle sonnustautuessan pukuun ja tyylikkäisiin laseihin. Muotipisteet kotiin.

 

5) Lärvinen ja kaveri

”Onks tukka hyvin? Entä mites kraka? Onks lasit tarpeeksi isot ja onko riittävästi lippuja naamassa? Ihan kiva toi sunkin hattu hei.” Kulttimaineeseen noussut Lärvinen on siellä missä pelitkin. Lue herrasta lisää täältä

4) Retrofani

Joskus - ja aika useinkin - yksinkertainen on tyylikästä. Vanhanaikainen Jofan kypärä, vanhanaikainen Adidaksen paita sekä kuvan ulkopuolelta kerrottakoon pahvista tehty Torspon maila vievät lukijan aikamatkalle vuosikymmenien taakse. Aika hipsterimeininkiä.

3) Leijonat

No kuka kannattaisi Leijonia, jos eivät leijonat itse. Tyylikkäät puvut ja niillä pääsee tässä kategoriassa mitaleille. Toivottavasti myös esikuvien potku riittää pitkälle.

2) Minni Hiiri -fanit

Minni Hiirellä oli aina punainen rusetti valkoisilla pilkuilla, mutta nämä kaksi kaunotarta ovat päivittäneet rusettinsa sinivalkoisiin väreihin. Plussaa myös kynsien värjäämisestä.

1) Hevifanit

Näitä faneja saattaisi nopealla silmäyksellä säikähtää, mutta kyseessähän on lopulta leppoisia hevarin näköisiä kannattajia. Rock rock!

 

 

Lue myös:

    Uusimmat