Tony Halmeen Testamentti julki – alamäkiä unohtamatta

Nyrkkeilijänä, show-painijana ja perussuomalaisten kansanedustajana kansan mieliin jääneen Tony Halmeen viimeinen, kesken jäänyt kirja Testamentti julkaistaan kesäkuussa.

– Myös Halmeen aiemmat kirjat tehtiin sillä periaatteella, että materiaali kerättiin sieltä täältä. Osa on Tonyn omia kertomuksia, osa haastatteluja ja sitten on muuten vain seurattu miehen liikkeitä. Nyt yksityiskohtia ja tarkistuksia ei vain voi kysyä Tonylta itseltään, kirjan kustantaja Tapio Anttila Kustannusosakeyhtiö Revontulesta harmittelee.

Testamentti on jatkoa Halmeen kahdelle aiemmalle elämäkertateokselle Jumala armahtaa - minä en sekä Tuomiopäivä, jotka kohosivat ilmestyessään Suomen myydyimpien kirjojen listoille. Yhteensä Halmeen neljää teosta on myyty noin 70 000 kappaletta.

– Testamentti alkaa eduskuntavaalikampanjasta vuonna 2003, mutta myös Tonyn alamäkeä ampumavälikohtauksineen käsitellään samalla tavalla avoimesti kuin aiemmissakin kirjoissa hänen elämäänsä. Harmi vain, että se kirjan paras markkinointimies nyt puuttuu, Anttila tuumii.

Testamentin kirjoittaa kirjailija Seppo Porvali, joka on Halmeelle tuttu nyrkkeilysaleilta. Itse asiassa Halme on sattunut tyrmäämään kirjailijan kehässä.

– Tony kertoi Porvalin pudonneen heti ja jääneen lattialle kuorsaamaan, Anttila nauraa.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat