Toni Wirtaselta kauniita sanoja Jannika B:stä – "En voisi kuvitella suurempaa rakkautta"

Apulanta-nokkamies herkistyi äitienpäivän kunniaksi.

Rock-yhtye Apulannan laulaja Toni Wirtanen kirjoitti bändinsä Facebook-sivulla kauniisti oman lapsensa äidistä ja vaimostaan Jannika B:stä sekä omasta äidistään.

– Olen nyt kahdeksan kuukautta saanut seurata läheltä äitiyden ihmettä. En voisi kuvitella suurempaa rakkautta, kuin mitä lapseni saa äidiltään. Se on hellää, vahvaa, hurjaa, lempeää, uhrautuvaa, vaativaa ja kaiken väristä samaan aikaan. Se on suurta, Toni kirjoittaa.

– Ytimeltään se on samaa, jota minä itse äidiltäni sain. Ja saan edelleen. Hyvää äitienpäivää, äidit! Olette hienoja. Kiitos, laulaja herkisteli.


Huhtikuussa Jannika B kertoi MTV.fin haastattelussa, että hän uskoo pohtivansa loppuelämänsä, onko julkinen ammatti musiikkiuran väärti.

Pohdinnoissaan hän on saanut tukea erityisesti aviomieheltään.

– Ennen on noussut karvat pystyyn siitä, jos joku on vihjaissut, että musiikillinen urani olisi mieheni ansiota. Nyt täytyy sanoa, että ilman miestäni en olisi välttämättä tullut edes takaisin, Jannika paljasti.

– Täytyy kiittää kotijoukkoja, myös äitiä ja isääni siitä, että he ovat olleet tukena ja turvana. He kaikki ovat luvanneet olla kotona odottamassa, meni miten meni.

Lue myös:

    Uusimmat