Mainos

Jannika B muistelee ensimmäistä tapaamistaan Toni Wirtasen kanssa: "Eipä osattu silloin kumpikaan odottaa, että polkumme vielä kohtaisivat"

8:19
Jannika B vieraili keväällä Vappu ja Marja Livessä.

Jannika B vieraili paikassa, jossa tapasi aviomiehensä ensimmäisen kerran.

Laulaja Jannika B keikkailee monen muun artistin tavoin ahkerasti ympäri Suomea kesän aikana. Viikonloppuna hän esiintyi Kalajoella.

Jannika B julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä kertoo, että Kalajoella on hänelle aivan erityinen merkitys

 

– Kiitos jälleen kerran Kalajoki. Sinulla on ikuisesti erityinen paikka sydämessäni. Täällä tapasin ensimmäistä kertaa aviomieheni. Haastattelin häntä blogiini, jossa kerroin omakustannelevyn tekoprosessista. Kiitos Toni Wirtanen, kun suostuit minut tapaamaan. Eipä osattu silloin kumpikaan odottaa, että polkumme vielä kohtaisivat, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Jannika B ja Toni Wirtanen ovat olleet naimisissa viisi vuotta. Heillä on yhteinen Martta-tytär.

Pariskunta juhli hääpäiväänsä tammikuussa. Sen kunniaksi Jannika B julkaisi koskettavan kirjoituksen Instagram-tilillään.

– Rakas aviomieheni. Elämä kanssasi on yhtä ruusuilla tanssimista. Toki ruusuillakin on piikkinsä ja välillä niihin astuu mutta Sinä silität ja puhallat kun sattuu, laulaja kirjoitti. 

– Välillä mennään vauhdilla duurissa ja välillä hitaammin mollissa mutta voin aina luottaa, että Sinä pysyt vierelläni ja viet silloin kun en itse tiedä minne mennä. Hyvää hääpäivää rakas hubbi. Älskar dig.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja