Toni Wirtanen vietti laatuaikaa vaimon kanssa, julkaisi hupaisan kuvan: "Ihan samanlaista täälläkin"

Toni Wirtaselta erikoinen heitto Jussi-gaalassa 10:34

Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtanen julkaisi Instagramissa hauskan kuvaparin, jossa hän ja Jannika B ottavat samanaikaisesti kuvaa toisistaan.

Katso yllä videolta Toni Wirtasen ja Jannika B:n haastattelu vuoden 2017 Jussi-gaalassa!

Apulanta-nokkamies Toni Wirtanen julkaisi Instagramissa kahden kuvan kollaasin, jonka toisen kuvan on ottanut Wirtanen itse ja toisen hänen vaimonsa, laulajatähti Jannika B.

Molemmat kuvat ovat samasta tilanteesta, jossa pariskunta istuu kahvilan pöydässä Lahden Hennalassa sijaitsevassa Apulandiassa.

– Perinteinen "molemmat simultaani-instaa"-kollaasi. Laatuaikaa vaimon kanssa! Törkeen hyvää cheesecakea! Siinä meni syysdieetti, Wirtanen kirjoittaa lisäten mukaan muun muassa aihetunnisteen pariskuntainstaa.

Parin kuva herätti hilpeyttä miehen seuraajissa. 

– Kommunikointia puolisoiden välillä nykytyyliin, eräs kommentoi.

– Ihan samanlaista täälläkin. Hyvä hoitoa parisuhteelle, toinen kertoi.

Toni Wirtanen hauskuutti Instagram-seuraajiaan heinäkuussa, kun hän julkaisi Jannika B:n kanssa niin sanotun faceswap-kuvan.

Kuvassa Wirtasen ja Jannika B:n kasvot ovat vaihtaneet paikkaa keskenään ja tulos on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Otos herätti miehen faneissa paljon huvittuneisuutta. Nopealla vilkaisulla kuva näyttääkin kahdelta oikealta ihmiseltä kuvanmuokkauksen sijaan.

Kuvaa kommentoitiin muun muassa näin:

– Ai kamala.

– Upea pari te ootte!

– Suosittelen pitäytymään kaljussa.

– Nyt on hieno kuva teistä!

Aviopari Toni Wirtanen ja Jannika B (koko nimeltään Jannika Wirtanen) on tänä vuonna tuttu näky tv-ruuduissa. Toni on yksi The Voice of Finland -ohjelman tuomareista ja Jannika nähdään syksyllä televisiossa tuomaroimassa Idols-ohjelman kilpailijoita.

Lue myös:

    Uusimmat