Tomi Kouvola

T.i.l.a.Extra vieraili keväällä Tomi Kouvolan kodissa. Ohjelma nähdään uusintana sunnuntaina 29. elokuuta MTV3-kanavalla.

Sisustussuunnittelija Tomi Kouvola asuu vuonna 1962 rakennetussa kerrostalossa, jonka 45 neliömetrin huoneiston hän on remontoinut ennen muuttoaan vuonna 2000.

Remontin yhteydessä keittiö ja kylpyhuone uusittiin kokonaan ja keittiön ja olohuoneen välinen seinä poistettiin.

Selkeät, vaaleat seinäpinnat ja yhtenäinen lattiamateriaali tekevät pienestä huoneistosta tilavan oloisen. Olohuoneen vihreäsävyiset verhot ja tyynyt sekä taiteilija Lotta Hirvaksen värikäs taulu antavat pirteyttä ja punaiset yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta raikkaan. Tekstiilejä vaihtamalla kodin tunnelmaa voi helposti muutella vuodenajan tai mielialan mukaan.

Kodissa on yhdistelty uutta ja vanhaa - kirpputorilöytöjä 1960-luvulta sekä moderneja esineitä kuten Tomin itse suunnittelema sohva joka on HT-collectionille suunniteltu prototyyppi.

Makuuhuoneessa on sängynpääty tehty huoneiston vanhasta ovesta ja WC:n lavuaariksi on valittu reilun oloinen nelisnurkkainen kaatoallas.

Keittiössä kaikki kodinkoneet ovat pöytätason alla ja työtasot ovat rosteria 60-luvun henkeen. Keittiön päätyseinä on laatoitettu kokonaan harmaalla mosaiikkilaatalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja