Tomi Björckiltä hillitön kuitti Minka-vaimolle televisiolähetyksessä: "Saan välillä avareita Minkalta, onneksi mulla on mopokypärä jos niitä alkaa tulla liikaa"

Tomi ja Minka Björck haastattelussa 5:00
Katso koko haastattelu videolta!

Tomi ja Minka Björck vierailivat etäyhteydellä Vappu ja Marja Live -sarjassa. 

Ravintolayrittäjä Tomi Björck vieraili Minka-puolisonsa kanssa Vappu ja Maria Live -ohjelmassa torstaina 30. huhtikuutta. Pariskunta kertoi etäyhteyden välityksellä kuulumisiaan ohjelman juontajille Vappu Pimiälle  ja Marja Hintikalle.

Pariskunta ja heidän kaksi poikaansa asuvat tällä hetkellä Australiassa, jossa on koronatilanne paraikaa päällä muun maailman tavoin.

Minka kertoo ohjelman juontajille, että maassa koronatilanne alkaa mennä kuitenkin jo parempaan suuntaan, ja rannatkin ovat auenneet tietyin rajoituksin surffareille. 

Ohjelman juontajia myös kiinnostaa, onko perheellä kaatuneet seinät päälle, kun koronavirus on ajanut ihmiset karanteeniin. 

– Ollaan jo totuttu mökkihöperyyteen. Saan välillä avareita Minkalta, mulla on onneksi varastossa mökkikypärä, jos niitä alkaa tulemaan liikaa, Björck vitsailee juontajille. 

Björck paljasti lähetyksessä, että he lentävät muutavan viikon päästä kesäksi Suomeen koko perhe. 

– Ei olla oltu kuuteen vuoteen koko perhe siellä, Björck kertoo.

Miksi perhe palaa kesäksi kotimaahansa, entä miten ravintolabisnes sujuu koronakriisin keskellä? Katso koko haastattelu videolta!

Vappu ja Marja Live torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat