Tom Hanks oli huolissaan Austin Butlerin mielenterveydestä Elvis-roolin jälkeen: "Se pakotti minut menemään äärirajoille"

Elvis ja Lisa Marie Presleyn kuolemissa kylmäävä samankaltaisuus – viihdetoimittaja avaa tapahtumia 4:36
Elvis ja Lisa Marie Presleyn kuolemissa on kylmäävä samankaltaisuus.

Näyttelijä Austin Butler esitti Elvis Presleyn roolin viime vuonna julkaistussa elokuvassa nimeltään Elvis. Näyttelijä Tom Hanks näytteli samaisessa elokuvassa Presleyn manageria eversti Tom Parkeria. 

Näyttelijä Austin Butler sanoo, että näyttelijä Tom Hanks värväsi hänet tähdittämään uutta Masters of the Air -minisarjaa, kun hän oli niin vaikuttunut Butlerin sitoutumisesta ​​Elvis-elokuvan päärooliin. Butler näyttelee laulajalegenda Elvis Presleytä elokuvassa, joka julkaistiin Suomessa kesäkuussa 2022. Hanks näyttelee samaisessa teoksessa Presleyn manageria eversti Tom Parkeria.  

Äskettäin julkaistussa The Sunday Timesin haastattelussa Butler kertoi, että Hanks kertoi hänelle minisarjasta, kun he kävivät illallisella Elvis-elokuvan valmistumisen jälkeen. Tuolloin Hanks ilmaisi huolensa Butlerin mielenterveydestä, koska hänen mielestään Butler oli niin syvästi uppoutunut Elvikseen. Sen vuoksi Hanks neuvoi, että hänen olisi hyvä siirtyä tuon roolin jälkeen suoraan seuraavaan. 

Butler kiintyi puhumaan Presleyn aksentilla jopa kuukausia kesäkuussa 2022 julkaistun elokuvan jälkeen. Helmikuussa hän sanoi vihdoin päästävänsä eroon aksentista valmistautuessaan kuvaamaan rooliaan tulevassa Dune: Part Two -elokuvassa.

Butler on sanonut, ettei ole edes ajatellut, että käyttäisi Presleyn aksenttia vielä puheessaan. 

– En usko, että kuulostan häneltä vieläkään, mutta on kai pakko uskoa, koska kuulen siitä koko ajan. Vertaan sitä usein siihen, kun joku asuu toisessa maassa pitkään. Minulla oli kolme vuotta, jolloin se oli ainoa keskittymiskohteeni, joten olen varma, että DNA:ssani on hänestä palasia ja tulen aina olemaan yhteydessä häneen, Butler kertoi voitettuaan Golden Globe -palkinnon roolistaan tammikuussa.

Butler kertoi The Sunday Timesille, että tajusi jotakin tehdessään Elvis-elokuvan rooliaan. 

– Se pakotti minut menemään äärirajoille, eikä jokainen kokemus ole sellainen. En usko, että tulen koskaan kokemaan tällaista uudelleen, mutta jos minun täytyy todella pureutua syvälle, niin se saa minut tuntemaan, että olen elossa, Butler kertoi. 

Butler sai roolistaan Oscar-ehdokkuuden, vaikka lopulta Brendan Fraser voitti parhaan miespääosan palkinnon roolistaan The Whale -elokuvassa.

Masters of the Air -minisarja seuraa amerikkalaisten lentosotilasmiesten ryhmää toisen maailmansodan aikana. Sarjan ovat tuottaneet Hanksin lisäksi  Steven Spielberg ja Gary Goetzman. Julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu. 

Dune: Part Two -elokuva julkaistaan 3. marraskuuta. 

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat