Tom Hanks esiintyi käsi täristen ensi-illassa: "Ei ole parempaa paikkaa kuin…"

Näyttelijä Tom Hanks jaksoi kuitenkin kaikesta huolimatta vitsailla.

Konkarinäyttelijä Tom Hanks, 65, esiintyi käsi täristen Baz Luhrmannin Elvis-elokuvan Australian ensi-iltatilaisuudessa 4. kesäkuuta. Elokuvalla on tällä hetkellä menossa maailmanlaajuinen mainoskiertue.

Hanks esittää elämäkertaelokuvassa Elvis Presleyn manageria eversti Tom Parkeria. Presleyn roolissa nähdään laulaja-näyttelijä Austin Butler, joka oli myös mukana Australian tilaisuudessa.

Tilaisuudessa Hanksin oikea käsi tärisi hetken epävakaasti, kun hän piteli mikrofonia puhuessaan lavalla Gold Coastin kaupungissa. Hanks yritti hillitä tärinää tarttumalla mikkiin kaksin käsin ja vaihtamalla mikkiä pitävää kättä.

Tärinästä huolimatta tähti vitsaili puheessaan.

– Maailmassa ei ole parempaa paikkaa elokuvan tekemiseen kuin tämä Gold Coast. Olen kuvannut elokuvia Marokossa ja Los Angelesissa ja New Yorkissa ja Seattlessa ja Berliinissä. Yhdelläkään paikalla ei ole sitä, mitä Gold Coastilla on, ja mitä se on. Kaksi sanaa. Missään näistä muista kaupungeista ei ole Dan Murphya, Hanks sanoi viitaten Dan Murphy’s -nimiseen, australialaiseen viinakauppaketjuun.

– Mikä mies, jonka opin tuntemaan aika hyvin, hän jatkoi yleisön taputtaessa.

Lopuksi Hanks kiitti yleisöä mahtavasta illasta.

– Gold Coastin ihmisissä ja paikassa on jotakin, joka saa kaikki kävelemään luottavaisin mielin. Olimme osa sitä. Luottamuksenne, ilonne ja elämänhalunne näkyvät elokuvassamme.

Uutuuselokuva on kuvattu Australian Gold Coastilla, ja ohjaaja Luhrmann on itseasiassa syntynyt Sydneyssä.

Elokuvan maailmanensi-ilta oli 25. toukokuuta Cannesissa, Ranskassa, ja toinen erikoisesitys 11. kesäkuuta Gracelandissa, Yhdysvalloissa. Pohjois-Amerikan ensi-ilta on luvassa 24. kesäkuuta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat