Tokion olympialaisista muodostui tuskien taival – kaksi vuotta sivussa ollut supertähti kiinnostunut Pariisin kisoista

Voimistelija Simone Biles sanoo olevansa kiinnostunut kilpailemisesta Pariisin olympialaisissa ensi kesänä. Tokion olympialaisissa henkisten vaikeuksien kanssa paininut Biles oli lähes kaksi vuotta kilpailematta, kunnes palasi areenoille elokuussa.

Biles palasi kilpailuihin liki kahden vuoden tauon jälkeen viime kuussa, kun hän voitti Yhdysvaltojen mestaruuden neliottelussa. Mestaruus oli Bilesille, 26, ennätyksellinen kahdeksas. Samalla hänestä tuli historian vanhin mestari.

Torstaina NBC:n Today-ohjelmassa vieraillut Biles vihjasi aikovansa kilpailla ensi kesänä Pariisin olympialaisissa. 

– Juuri nyt sanoisin, että se on tie, jota haluaisin kulkea, Biles sanoi.

19 MM-kultaa voittanut Biles putsasi pöydän Rio de Janeiron olympialaisissa voittamalla neljä kultamitalia. Biles lähti suursuosikkina myös Tokion vuoden 2021 olympialaisiin, mutta joutui vetäytymään useista lajeista henkisten ongelmien vuoksi. Saldoksi jäi joukkuekilpailun hopea.

– Minun täytyy pitää itsestäni hieman parempaa huolta, kuunnella kehoani ja varmistaa, että minulla on aikaa tärkeille asioille elämässäni, Biles sanoi.

– Tällä kertaa käyn terapiassa tarkoituksella varmistaakseni, että kaikki linjassa, että voin tehdä parhaani salilla, olla hyvä vaimo, hyvä tytär ja hyvä ystävä sekä kaikkia muita hyviä asioita.

Lue myös:

    Uusimmat