Toivo Sukari myöntää: Avioeron aiheuttanut rakkaussuhde päättyi

Toivo Sukarin salattu parisuhde päättyi kaksi kuukautta sitten.

– Vanha suhde, joka aiheutti avioeron, on poikki. Hän on ihan kiva nainen, mutta se vain meni siten. Se katkesi pari kuukautta sitten. Kyllä se niin meni, että minä jätin hänet. En kommentoi, onko uutta suhdetta, mutta tämä vain tuli tiensä päähän, Toivo Sukari kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Toivo Sukari ja Eeva-vaimo eivät ole edelleenkään jättäneet lopullista avioerohakemusta Turun käräjäoikeuteen. Ex-parilla on tammikuuhun saakka aikaa harkita, jatkuuko avioliitto. Lopullinen erohakemus on mahdollista jättää 13. tammikuuta mennessä. Mikäli toisen vaiheen hakemusta ei jätetä, hakemus raukeaa ja avioliitto jatkuu.

– Ei se (avioerohakemus) ole unohtunut, mutta en ole pitänyt sillä mitään kiirettä. Tuskinpa palataan yhteen. Täytyy katsoa, sillä en tiedä, miten tämä elämä menee.

– Ei minulla ole päätöksiä noissa mihinkään suuntaan. Se on haettava, muuten se menee ohi. En oikein usko, että palaamme takaisin, sillä emme ole toistemme kanssa paljon tekemisissä kuitenkaan. Poikamiehenä tässä ollaan, joo. Elämä jatkuu ja bisnestä tehdään. Elämä on ihmisten parasta aikaa. Huomenna on parempi päivä.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat