Toista päivää palava bussivarikko maalasi Tukholman taivaan punaiseksi – hallitsematon roihu voi levitä, jos tuuli muuttaa suuntaansa: "Tässä voi käydä huonosti"

Bussivarikko roihuaa jo toista päivää Tukholmassa 1:27

Tukholman Stadshagenissa sijaitseva bussivarikko syttyi palamaan maanantaiaamupäivästä. Tiistaina liekit leiskuivat edelleen hallitsemattomasti ja palon leviämisriski on edelleen korkea, kertoi uutistoimisto TT.

Jos tuuli kääntää suuntaansa, voi palo lähteä leviämään nopeasti myös muihin rakennuksiin. Varikon vieressä sijaitsee polttoainevarasto, joka tekee tilanteesta vaarallisen, kirjoitti Expressen.

– Ongelmia ei synny, jos palo jatkaa etenemistään samaan suuntaan. Vielä ei kuitenkaan voida tietää. Tässä voi käydä huonosti, kommentoi palokunnan operaatiojohtaja Peter Tistam.

Voimakas tulipalo sai alkunsa kattokorjauksen yhteydessä, minkä epäillään olevan myös palon syttymissyy.

Palokunta epäilee, että varikkorakennuksesta tulee tulipalon jäljiltä käyttökelvoton. Sammutustöiden uskotaan jatkuvan Tukholmassa koko tiistaipäivän. 

Sankka savu sulki esikoulun

Palo maalasi Tukholman taivaan tiistaina punaiseksi. Sankka savupilvi alkoi myös nousta ja levitä kaupungin asuinalueille uhkaavasti.

Savun vuoksi läheinen esikoulu Kungsholmenissa pidettiin tiistaina turvallisuussyistä kiinni. Palo on myös aiheuttanut poikkeuksia ja myöhästelyitä Tukholman linja-auto liikenteessä, kirjoitti Aftonbladet.

Kukaan ei tiedettävästi ole loukkaantunut tulipalossa.

Lue myös:

    Uusimmat