Toista ihmistä päin tahallaan yskäissyt nainen tuomittiin vankeuteen Yhdysvalloissa – tuomari katsoi pahoinpitelyksi

Toista ihmistä päin tarkoituksellisesti yskinyt maskiton nainen on tuomittu 30 päiväksi vankilaan Yhdysvalloissa.

Tapaus sattui Washington Post -lehden mukaan viime kesäkuun lopulla kaupan kassalla Floridassa.

Uhrin kuvaamalla ja sosiaalisen median kautta laajalle levinneellä videolla näkyy, miten uhrille suuttunut maskitta kaupassa ollut Debra Hunter, 53, kävelee suoraan tätä kohti ja yskäisee päin. Sen jälkeen hän poistuu kaupasta lapsensa kanssa.

Uhri oli kuvannut Hunteria, koska tämä oli riidellyt kiivaasti kaupan työntekijöiden kanssa.

– Tarvitsetko tätä todella? Mitä oikein haluat – julkaista tämän, Hunter kysyi kuvaajalta vihaisella äänellä. 

– Taidanpa kävellä ihan sinun lähellesi ja yskäistä päällesi. Mitäs siihen sanot, Hunter totesi ja toteutti uhkauksensa.

Ennen tätä Hunter näytti naiselle keskisormea. 

Uhri pelkäsi koronaa

Uhri kertoi Washington Post -lehden mukaan pelänneen sitä, että yskäisy olisi voinut tartuttaa häneen tai hänen perheeseensä koronan. Hän oli tekohetkellä hoidettavana aivokasvaimen takia.

Tuomarin mukaan toista päin yskiminen olisi pahimmassa tapauksessa voinutkin olla uhrille tai hänen perheelleen hengenvaarallinen. 

Uhri kertoi, että tapaus aiheutti lisäksi stressiä ja pahaa mieltä hänen perheelleen. Naisen mukaan yhden hänen lapsensa luokkatoverit olivat alkaneet vältellä tämän seuraa oivallettuaan, että hänen äitinsä oli videolla yskäisyn uhriksi joutunut nainen.

Debra Hunter suorittaa tuomionsa Duvalin piirikunnan vankilassa Floridan osavaltiossa. Lisäksi hän joutuu käymään vihanhallintakurssin ja maksamaan 500 dollarin suuruisen sakon toisen asteen pahoinpitelystä.

3:07
Katso myös: Bussimatkasta tuli viruslinko: Yskivä ja maskiton matkustaja tartutti koronaa – johti 64 ihmisen tartuntaketjuun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja