Mainos

Tjäreborgin uusi omistaja asteli lavalle kuin rock-tähti – norjalaiselle miljardöörille hurrattiin: "Täällä oli suorastaan hurmoshetki"

5:42
Lehdistötilaisuudessa kävi ilmi myös hauska kuulovirhe, kun tilaisuutta seurannut toimittaja käsitti aluksi, että Thomas Cookin Skandiavian lentoyhtiöstä tulisi "Santa Claus airlines". Oikeasti puhuttiin "Sun Class"-nimestä.

Matkatoimisto Tjäreborgille ja sen pohjoismaisille sisaryhtiöille on löytynyt uusi omistaja. Yhtiön osti norjalainen Petter Stordalen, joka tunnetaan muun muassa Clarion hotelleista.

Lehdistötilaisuutta seurasi Tukholmassa toimittaja Jukka Lehto.

– Täällä oli suorastaan hurmoshetki, kun paljastui, kuka on uusi omistaja. Norjalainen Petter Stordalen tuli lavalle ja sen jälkeen täällä meinasi lähteä katto irti. Konsernin johtaja ilmoitti, että meillä on pohjoismainen johtaja ensimmäistä kertaa yli kahteenkymmeneen vuoteen, Lehto kertoo.

Ostajaehdokkaita oli useampia. Tjärebogin henkilökunta ilahtui, että valinta osui juuri Stordaleniin.

– Hän sai aivan valtavat aplodit. Hän asteli lavalle kuin rock-tähti ja sai erittäin positiivisen vastaanoton.

Jätkäsaaren kupeessa koreileva Clarion -hotelli ei ole ainoa asia, josta Storedalen tunnetaan Suomessa. Hän on ostanut myös Kämp -hotelliketjun.

Norjalainen miljardööri vakuutteli Tjäreborgin henkilökunnalle, että työpaikat tulevaan pysymään ja ketju säilyy pohjoismaisessa omistuksessa.

– Voisi tiivistää niin, että usko tuli takaisin ja kaikki olivat helpottuneita.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja