Tinder testaa uutta ominaisuutta: "Valmistaudu saamaan enemmän matcheja"

8:11

Tinder toivoo, että uudet gif-videot tarjoavat ratkaisun kumppanin löytämiseen deittisovelluksessa. Uudistuksesta kertovat Verge ja Sun.

Mitä mieltä Suomen tunnetuin sinkku Henriikka Rönkkönen on Tinderistä? Katso yllä oleva video!

Deittisovellus Tinder testaa uutta ominaisuutta, jossa käyttäjät voivat lisätä kahden sekunnin edestakaisin rullaavia gif-videoita profiiliinsa. Uuden ominaisuuden nimi on ”Loops” ja sen avulla käyttäjät voivat tuoda esiin enemmän persoonallisuuttaan, joka voi tuoda enemmän uusia matcheja. Näin Tinder kertoo blogissaan.

Tällä hetkellä Tinderiä selaillessa vastaan tulee vain tavallisia valokuvia, jotka käyttäjät ovat yleensä valinneet Facebookista. Minivideot ovat olleet trendi useissa sosiaalisen median palveluissa, ja nyt Tinderkin aikoo siirtyä niihin.

Uuden Loops-ominaisuuden avulla ihmiset voivat valita minkä tahansa videon ja muuttaa sen kahden sekunnin liikkuvaksi GIF-videoksi Tinderissä.

– Kaikki alkoi pyyhkäisyllä – sillä hauskalla, yksinkertaisella liikkeellä, joka muutti tapaa, jolla ihmiset tapaavat. Nyt meillä on kokonaan uusi kokemus, joka todella saa pyyhkäisypelisi liikkeelle: Tinderin uudet kahden sekunnin Loopsit, Tinder kertoo blogissaan.

– Valmistaudu saamaan enemmän matcheja.

Ominaisuutta testataan nyt Kanadassa ja Ruotsissa iOS-laitteissa. Jos ominaisuuden vastaanotto on onnistunut, se voidaan tuoda kaikkiin laitteisiin maailmanlaajuisesti.

Lähteet: TinderVergeSun

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja