Tina Turner kamppaili elämänsä aikana useiden terveysongelmien kanssa – tämä edesmenneen laulajan sairaushistoriasta tiedetään

Mitä Tina Turnerin salatusta sairaudesta tiedetään? Näin rockin kuningattaren poismeno on huomioitu meillä ja maailmalla 5:23
Mitä Tina Turnerin sairaushistoriasta tiedetään? Näin rockin kuningattaren poismeno on huomioitu meillä ja maailmalla.

Mitä Tina Turnerin sairaushistoriasta tiedetään?

Keskiviikkoiltana Suomen aikaa uutisoitiin, että laulaja Tina Turner on kuollut 83-vuotiaana. Rock'n' rollin kuningattareksi tituleerattu Turner menehtyi pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana kotonaan Sveitsin Küsnachtissa.

Turnerin poismenoa käsiteliin torstaina MTV Uutiset Livessä. Lähetyksessä keskusteltiin muun muassa Turnerin kuolinuutisen kirvoittamista reaktioista.

– Tuntuu, että kyllä tämä kuolema on myöskin täällä meillä koti-Suomessa järkyttänyt tosi syvästi, totesi MTV Uutisten viihdetoimittaja Alexia Tänav.

Lähetyksessä puhuttiin myös terveysongelmista, joista edesmenneen laulajan tiedettiin kärsineen. Turner kärsi muun muassa kohonneesta verenpaineesta ja sen mukanaan tuomista vaivoista.

Mitä Tina Turnerin sairaushistoriasta tiedetään ja miten hän on itse kommentoinut terveysongelmiaan? Entä mistä edesmennyt rock-tähti tullaan muistamaan? Katso koko lähetys yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat