Mainos

Timo Laaninen palasi politiikan kulisseihin ruuhka-apulaiseksi

Pääministeri Juha Sipilän erityisavustajana aloittanut keskustan entinen puoluesihteeri Timo Laaninen kuvailee julkisessa Facebook-päivityksessään lähteneensä tehtävään "jouluruuhkan avuksi".

Hän aloitti erityisavustajana eilen. Laaninen kertoo lupautuneensa hoitamaan tehtävää tammikuun loppuun asti. 63-vuotias Laaninen on pitkän linjan keskustavaikuttaja.

– Kassoille tarvitaan ruuhka-apua – tämän lauseen on moni varmaan marketissa kuullut, Laaninen kirjoitti Facebookissa tänään.

– Tehtävä tuli sopivaan saumaan, sain juuri yhden kirjaprojektin valmiiksi ja on hyvä tehdä välillä jotain muuta ennen seuraavan projektin alkua.

Laaninen oli keskustan puoluesihteeri vuosina 2010–2016, minkä jälkeen hän työskenteli neuvonantajana viestintätoimisto Tekirissä.

Facebook-päivityksessään hän kertoo joutuvansa luopumaan Tekirin neuvonantajan roolista erityisavustajan pestin ajaksi.

– Viestintätoimisto Tekirin neuvonantajan ja erityisavustajan töitä ei voi sovittaa yhteen. Suomenmaahan kirjoittamista aion jatkaa, Laaninen kirjoittaa.

Laaninen on aiemmin avustanut keskustalaisia pääministereitä Esko Ahoa, Anneli Jäätteenmäkeä ja Matti Vanhasta sekä työskennellyt useiden keskustalaisten ministerien erityisavustajana.

Työnsä ohella Laaninen on opiskellut Helsingin yliopistossa teologiaa. Hän kertoi keväällä tekevänsä seurakuntaharjoittelua Salon seurakunnassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.