Mainos

Timo Ihamuotila jättää Nokian

Talous- ja rahoitusjohtaja Timo Ihamuotila eroaa Nokian palveluksesta ja siirtyy ABB:n palvelukseen Sveitsiin yhtiön talous- ja rahoitusjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi.

– Nokia on ollut tärkeä osa elämääni. Yli 15 vuoden jälkeen yhtiön palveluksessa minun on kuitenkin aika tarttua uusiin haasteisiin uudessa yhtiössä uudella toimialalla, Ihamuotila kertoo.

Ihamuotila jatkaa nykyisessä tehtävässään Nokian talous- ja rahoitusjohtajana ja johtokunnan jäsenenä vuoden loppuun, ja sen jälkeen yhtiön neuvonantajana 28.2.2017 asti.

– Timo on auttanut tekemään Nokiasta vahvemman ja paremman yhtiön ja arvostan häntä suuresti, sanoo Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri yhtiön tiedotteessa.

Kristian Pullola, joka on tällä hetkellä Nokian talousjohtaja, on nimitetty yhtiön talous- ja rahoitusjohtajaksi ja johtokunnan jäseneksi 1.1.2017 alkaen.

– Kristianin panostus osana Nokia-yhteisöä on ollut huomattava siitä lähtien, kun hän tuli yhtiön palvelukseen vuonna 1999. Kristianin näytöt ja hänen vuosien läheinen yhteistyönsä Timon kanssa saavat minut vakuuttuneeksi siitä, että hänen siirtymisensä uuteen tehtäväänsä tulee olemaan sujuva ja tehokas, Suri jatkaa.

Muutoksen jälkeen Nokian johtokuntaan kuuluvat vuoden alusta: Rajeev Suri, Kristian Pullola, Samih Elhage, Federico Guillén, Basil Alwan, Bhaskar Gorti, Hans-Jürgen Bill, Kathrin Buvac, Ashish Chowdhary, Barry French, Marc Rouanne ja Maria Varsellona.

  Ihamuotila kertoi Nokian yt-neuvotteluista huhtikuussa 2016.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.