Mainos

Tiger Woods vakuuttui Tiger Woodsista – valitsi itsensä arvoturnaukseen

1:04
Tiger Woods upotti komean putin matkalla turnausvoittoon Japanissa lokakuun loppupuolella.

Golfsuuruus Tiger Woods valitsi itsensä Yhdysvaltojen Presidents Cup -joukkueeseen. Turnaus pelataan USA:n ja Euroopan ulkopuolisen muun maailman joukkueen välillä 12.-15. joulukuuta Australiassa.  

Woods, 43, on USA:n joukkueen kapteeni, ja hän sai täydentää valintoja neljällä pelaajalla. Woods nimesi itsensä, Tony Finaun, Patrick Reedin ja Gary Woodlandin

Molemmissa joukkueissa on yhteensä 12 pelaajaa. Näistä kahdeksan ensimmäistä nimettiin automaattisesti maailmanrankingin perusteella viime elokuussa. Lisäksi joukkueiden kapteenit saivat tehdä neljä valintaa. 

Hiljattain turnauksen Japanissa voittanut Woods on ensimmäinen pelaajakapteeni sitten vuoden 1994. Hän uskoo, että polven tähystysleikkauksesta johtuneet huolet ovat takana päin. 

– Se, miltä kehoni tuntui Japanissa ja kuinka se reagoi pelaamiseen, antaa minulle paljon uskoa turnaukseen Australiassa, Woods totesi. 

Yhdysvalloilla on seitsemän pelaajaa maailmanrankingin kärkikymmenikössä. 

– Paperilla olemme selvästi suosikkeja, mutta peli alkaa 0-0-tilanteesta. Meidän on voitettava tämä turnaus, Woods summasi. 

USA puolustaa mestaruutta kahden vuoden takaa. Se on voittanut kymmenen titteliä ja muun maailman joukkue yhden. Kerran turnaus on päättynyt tasatulokseen. 

C More näyttää Presidents Cup -turnauksen suorina lähetyksinä!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja