Tiger Woodsista huimia kuvia – "En tiedä kuinka moneen enää kykenen"

Tiger Woods tiedostaa, että mahdollisuudet pelata legendaarisessa Masters-turnauksessa vähenevät vuosi vuodelta. Yksi golfkalenterin arvostetuimmista kisoista starttaa torstaina. 

Woods, 47, on voittanut urallaan viisi mestarin vihreätä takkia. Se, että hän ensinnäkään pystyy edes pelaamaan Augustan klassikkokentällä, on pienimuotoinen ihme. 

– Vuosi sitten en tiennyt pystynkö enää koskaan pelaamaan, Woods kommentoi tiistaina viitaten vakavaan auto-onnettomuuteen, joka runteli hänen oikean jalkansa

– Jostain syystä kaikki tavallaan loksahti kohdalleen, taistelin ja pääsin viikonlopun jatkokierroksille, mikä oli kiva juttu.  

Woods sijoittui viime vuoden Mastersissa 47. sijalle. Voittotaistoon häntä ei odoteta nytkään, mutta legendan nimi osallistujalistassa tuo tapahtuman ympärille paljon lisävärinää.

Tämä näkyi myös väylien reunoilla tiistain harjoituskierroksella (kuvat alla). 

– En tiedä kuinka moneen (turnaukseen) enää kykenen, joten haluan vain arvostaa aikaani täällä ja vaalia muistoja.

– Olen onnekas, että minulla on tämä jalka. Se on minun. Kyllä, se on kokenut muutoksia ja siellä on uusi osia, mutta se on silti minun. Tämä on ollut rankkaa, ja on sitä jatkossakin, Woods kommentoi. 

Woods on kärsinyt viime aikoina kantapääkivuista. Hän pelasi edellisen kerran kilpaa Genesis Invitational -turnauksessa helmikuun puolivälissä. 

Woods aloittaa Masters-turnauksen avauskierroksen torstaina Suomen aikaa kello 17.15. Hän pelaa kaksi ensimmäistä kisapäivää samassa ryhmässä Xander Schauffelen ja Viktor Hovlandin kanssa. 

Turnauksen mestaruutta puolustaa maailmanlistan kärjessä oleva Scottie Scheffler. 

Lue myös:

    Uusimmat