Tiesitkö tästä iPhone-kikasta? Auttaa löytämään halutun kuvan puhelimestasi hetkessä

Näin helposti voit etsiä kuvia iPhonessa! 0:20
Katso videolta ohjeet kuvan helppoon hakemiseen!

Oletko kyllästynyt kuvien loputtomaan selaukseen? Ei hätää, tällä kikalla löydät oikean kuvan puhelimestasi hetkessä.

Juuri nyt pitäisi löytää se hauska koirakuva, jonka otit toissa vuonna, mutta tuntuu mahdottomalta löytää se kaikkien kuvakaappausten, selfieiden ja maisemakuvien joukosta? Puhelimen kuvakirjastoa saa selata tovin, jotta oikean otoksen onnistuu löytämään. 

Toki kuvien järjestelmällinen lajittelu erilaisiin aihekohtaisiin albumeihin auttaisi jonkun verran, mutta jos tämä on jäänyt tekemättä, ei hätää – ainakaan, jos omistat iPhonen. On nimittäin olemassa kikka, jolla saatat löytää toivomasi kuvan paljon nopeammin kuin perinteisellä skrollaustaktiikalla, kertoo The Sun.

Tee näin

Avaa vain iPhonen Kuvat-kansio, mene oikean alakulman suurennuslasilla merkittyyn Haku-toimintoon ja kirjoita etsimäsi kuvan avainsana, esimerkiksi 'koira'. Puhelimesi pitäisi nyt löytää kuvien joukosta kaikki koirakuvat, jolloin oikean otoksen bongaaminen helpottuu huomattavasti.

Applen mukaan on mahdollista hakea myös tiettyä henkilöä, ajankohtaa tai paikkaa. Kirjoita vaikka mökkipaikkakuntasi nimi, ja puhelin tunnistaa siellä napsitut kuvat.

Ei kannata huolestua. Tämä ei tarkoita, että Apple tietäisi kaikkien kuviesi sisällön, sillä kuvien tunnistamisen prosessi tapahtuu vain laitteessasi, yhtiö vakuuttaa.

Lähteet: The Sun, Kidspot

Lue myös:

    Uusimmat